• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa ja wczoraj razem z kocykiem zamówiłam też pieluszki u tego samego sprzedawcy. Jak przyjdą to Wam powiem jak z jakością.
Na razie wzięłam 5 szt zwykłych białych tetrowych (z tym że wybrałam jakieś grubsze) + 3 szt tetrowe kolorowe + 3 szt flanelowe kolorowe.
Pewnie trzeba będzie jeszcze kilka dokupić ale ja już nie mogę się powstrzymać od zakupów :-)

reklama
Agulqa ja miałam z T sporo pieluch tetrowych, i parę flanelowych. Kupowałam na allegro ... cześc już wyrzuciłam bo się zużyła, musze popatrzeć czy wogóle coś dokupować. Pieluch uzywałam duzo. Na ramię - do odbijania, pod główkę w wózku czy łózeczku, czy jak gdzieś kładłam malucha, jako przytulanka -bo pachniała mlekiem, w cycki jak wkładki niewyraniały i tryskało mlekiem, szczególnie na noc spałam z pieluchami, także u mnie przemiał szedł nieźle ;-)

agulqa, ja kupowałam najzwyklejsze tetrowe, 30 sztuk, na Allegro, bo wychodzą dużo taniej, niż w sklepach. Teraz też pewnie z tyle kupię, bo nadal ich używam, a te Tosi to już bardzo sfatygowane...

byłam obejrzeć tą kołyskę i porażka ...taka uświniona no myślałam że pawia puszczę jak można w takim stanie coś sprzedawać :sorry2: jeszcze babka się tłumaczyła że dzieci w nią wskakują i się bawią :szok: no swietna reklama :-D oczywiście nie wzięłam ...

Tetry też na allegro będę kupować :-)

Byłam dzisiaj w mieście i nie mogłam się powstrzymać przed wejściem do lumpka. Udało mi się wybrać taką parkę ubrań za 16 zł. WP_20140916_001.jpg

Załączniki

• WP_20140916_001.jpg
    WP_20140916_001.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 72
ja tez kupiłam tetry takie we wzorki a tanie jak barszcz na allegro. razem z takimi pierdołami jak przewijak, jakieś tam obcinaczki, grzebienie i inne pierdoły i wtedy nawet kosztu przesyłki nie odczułam. kupiłam też zwykłe tetry w sklepie, w którym brałam wózek i niczym się nie różniły od tych z allegro. zresztą co tu wybrzydzać. tetra to tetra ;-) fakt, że jedne strasznie się sprały. ale nie pamiętam skąd je miałam. takie porządniejsze pieluszki kupiłam sobie w Ikea, porządniejsze znaczy się grubsze niż tetra.

agulqa, ja flanelowe też mam. też kupiłam w Ikea. ale one dla mnie bardziej jako takie "kocyki" na lato służyły niż do wycierania buzi itp.

Żelka, kończąc moje przeglądanie wózków (bo chyba mi łeb pęknie :-D), zobaczyłam też Twój Orbit. no niezły jest! te obrotowe siedzisko-super sprawa. a gondola do niego też jest? jedyny dla mnie minus na pierwszy rzut oka, to dwie rączki. kurde-przerabiam to w maclarenie. jedną ręką prowadzić ten wózek nie jest łatwo :-(

Ostatnia edycja:
Ja tam flanelowych nie miałam, ale w sumie zastosowanie podobne. Jak chcesz też używać tetry do wielorazówek to radzę nie kupować najtańszej (lepsze z grubszego splotu) i nie prasować ;-) Jak kupiłam przy starszej chyba z 30 sztuk tak mam większość do dziś, w dość dobrym stanie.

reklama
Sprite jest gondola, tylko niewielka. Mysle ze tak max na 5 mcy styknie. Mi tam bez różnicy czy raczka cala czy "rogi" ... w sumie większość czasu wozkowego przejezdziłam maclarenami z Tymkiem, na pusto manewruje sie i podbija go swietnie. Z 3.5 latkiem spacerowce tez swietnie. Z reszta on ma chyba jedno z najwiekszych siedzisk na rynku. Wady to ewidetnie cena i to ze jest brzydki :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry