• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja miałam 3 i użyłam ich dosłownie kilka razy, głównie jak szliśmy na jakieś szczepienie to na niej kładłam Nikole i Tymka żeby na zimnym przewijaku nie leżeli.

Ja identycznie jak Alecta, miałam 3 sztuki flanelowych pieluch i używałam bardziej jako kocyka czy podkładu. Dostałam je w "spadku" od koleżanki i teraz nie mam zamiaru kupować nowych. Tetrówki też jeszcze mam, nawet kilka nowych.

Megami ogolnie nie planuje do wielorazowek uzywac, chce wklady. Ale roznie bywa, w razie w jak wszystko zasikane bedzie to moze sie zdarzyc ;-)

To juz wiem mniej wiecej. Dzieki ;-) o ulewaniu pamietalam przy odbiciu i karmieniu. Mama przy mlodym tak robila. Flaneli nie miala w ogole

Ja miałam same tetrowe i do tej pory mam, teraz jako szmatki do wycierania szkła (pięknie się błyszczy po tetrze ;))

Właśnie sobie oglądam chusty i aż słabo mi jakie drogie sku****yny

Ja mialam 6-7szt. flaneli i uzywalam u lekarza czy tez kladlam na przewijak po kąpieli. Ogolnie zawsze flanela lezala na przwijaku:) Tetrowych mialam 15szt.i uzywalam do wanienki. Na nią kladlam bobasa oraz robily jako szmatki po ulaniu itp.:)

Ja miałam same tetrowe i do tej pory mam, teraz jako szmatki do wycierania szkła (pięknie się błyszczy po tetrze ;))

Mój tata nam podkradał do mycia samochodu :-D
A o chustach nawet mi nie mów!!!!!!!!!!!!!!
Regularnie oglądam na klubie na Fejsie i normalnie nie mogę wyjść z podziwu, że kogoś stać na 900zł za kawałek materiału!!! :szok::szok::szok:
W głowie mi się to nie mieści!!!

reklama
Nulini no ja jestem przerażona chciałam odkupić od mojej koleżanki bo miała jakaś fajną w nazwie z lamb ale już sprzedała swoją ;( a ja nie mam ochoty tyle siana płacić za (jak piszesz) kawałek materiału ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry