• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Na firanach i zasłonkach się nie znam więc nie pomogę.
Co do stanika to pewnie będzie musiał być większy, najlepiej kupić tak do miesiąca przed porodem i tylko jeden, na próbę. Jak już będziesz znała rozmiar po porodzie to dokupisz na bieżąco.

Pieluch tetrowych miałam przy Ninie ze 20 sztuk, większość została nieużywana więc nie będę dokupywać. A flanelek miałam ze 3, głównie do kładzenia na przewijaku.

Termometr miałam taki bezdotykowy, w sumie chyba tani ale niestety szybko się popsuł. Teraz poszukam jakiegoś lepszego ale ceny po 150 zł są trochę za duże...\

Rozmawiałam wczoraj z koleżanką koleżanki, która miała mi odsprzedać ubranka po córce. Temat aktualny, umówiłam się z nią na koniec miesiąca, mam podjechać i wybrać co mi się podoba- ona mi to wyceni a ja zdecyduję czy wezmę. W ten sposób będę miała załatwioną dużą część początkowej wyprawki. Sama dokupię nowe tylko to co mi się będzie jakoś super podobało:-)Ale kocyki kupię nowe, Nina swoich jeszcze używa, kupię ze 2-3 sztuki, takie z cienkiego pluszu.

reklama
Ostatnia edycja:
Bada świetny ten kombinezon.

Ja byłam wczoraj w lumpku i pełno było body za 1-2 zł no ale mam tego pełno więc się opamiętałam. Kupiłam tylko dla Dominiki piżamę-pajaca za 2,5 zł co prawda chyba taka na styk rozmiarowo, ale aż żal było nie brać, tym bardziej że w jej rozmiarze to już trudno pajace upolować. A i jeszcze spodnie po domu kupiłam dla Domi za.... 0,50zł:tak:- fakt widać, że noszone no ale do wiecznej zabawy na podłodze akurat

Bada super kombinezon! Musze sie wybrac na szmaty jak młody wyzdrowieje i pojdzie do zlobka. Tez wlasnie kombinezonu mi brakuje.

Agulqa ja na razie zanim to gniazdo uwije to musze sie uporac z wszechobecnym balaganem np w garderobie i wielszosci szafek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry