• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No to spoko. Dzieki dziewczyny. Ja juz nie pamietam mlodego takiego malego ;-)

Yggam przecudowny!!! A ja dzis zaczelam sie zastanawiac co to bedzie jak jednak Gosia bedzie z nie Robert skoro zaczelam wszystko pod chlopaka kupowac...

reklama
yggam, śliczny! :-D

Ja tam się wszystkim po trochu bawiłam, bo mam dwóch braci, więc ja ich zarażałam zabawą lalkami, a oni mnie klockami i samochodami :-D
A wczoraj Młoda "odnalazła" swoje pudło z samochodzikami i pół dnia dziecka nie było :-D

Ja wczoraj jak byłam w zeemanie i zobaczyłam ciuszki 56 maaaaatko ja juz zapomniałam ze te bąki takie maleńkie są po urodzeniu. Pamiętam ze jak Ola miała 3 miesiące i robiłam czystki w szafie na wymianę garderoby to miałam tam ciuszki właśnie takie z pierwszego miesiąca i juz wtedy był dla mnie szok jaka olcia tyci tyci była a to była różnica 3 miesiące. Juz się nie mogę doczekać takiego smrodka małego!!!! Oczywiście nic nie kupiłam bo same oblesne ciuchy z bajek w sensie auta, samoloty o inne syfy a ja chciałam zwykle bez udziwnień no cóż będę szukać dalej :/

Koty- poduchy świetne, już napisałam do męża żeby w firmie zapodał temat kto ma konto w Pekao:-)
Ja z zabawkami byłam tak po środku, zarówno lalki i zabawa w dom, jak i klocki i np., granie w piłkę. Z Niną jest podobnie, ma dnie że tylko lalkami się bawi ale są też takie że ich nie tknie. I na dworze lubi się bawić z chłopcami w swoim wieku lub starszymi dziewczynkami.
Kombinezony mam na razie 2- jeden gruby i jeden taki cieńszy, rozmiar 62, zobaczymy jaka będzie zima.

A Ninie wczoraj w Biedronce kupiłam fajne buty jesienne, takie pseudo trzewiki na grubej podeszwie. Wyglądają bardzo fajnie a kosztowały całe 35 zł więc raczej niewiele jak na buty dla dziecka.

jeżyk, ja lalkami to się bawiłam w przedszkolu i wczesnej podstawówce, później już tylko kumple, rower, rolki, piłka, spanie pod namiotem, etc. :-D Zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek i bardziej mnie do facetów ciągnęło ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry