• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk nie można online :( ja mam najbliżej do wrocka i Drezna ale wrocek to 150km a Drezno 100 więc średni interes do samej Ikei jechać :/ atak właśnie łóżko i materac dla Oli kupowalismy podróż po jedną rzecz :/

reklama
Dziewczyny, ja mam do Ikei niecałe 30km. jeżeli cos chcecie to nie ma problemu z zakupem. sprawdźcie tylko kuriera ile kosztuje i czy taka wagę przewozi. naprawdę dla mnie żaden kłopot.

luz;-)

umówiłam się 2godz. temu na jutro z babka na ogledziny buga i własnie mi napisała, że sprzedała. nie dziwne, bo chciała za cama2 - 500zł. ale umówiła się ze mną! niesprawiedliwe! :-(

reklama
Sprite i tak dobrze, że napisała. Szwagier jechał po samochód na Śląsk (a my z okolic Torunia) byli umówieni na konkretną godzinę, przed wyjazdem jeszcze gadali a jak był ok 30km przed miejscem docelowym to zadzwonił i się dowiedział że samochodu już nie ma

Agulqa ja też czekam na tą Ikea Bydgoszcz, bo najbliżej mam do Gdańska. W sumie do Poznania pewnie odległość podobna, ale droga gorsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry