• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Emilchen ja mam ten co bada m. pisala i polecam jak najbardziej.
Z tymi rozmiarami to jest tak ze one nie sa jednoznaczne z dlugoscia dziecka :) moj sie urodzil 54 dlugi a w 56 sie topil na poczatku

Przy okazji dzisiejszych zakupów weszłam do 5.10.15 i zakupiłam dla Marii taką oto milusią i mega ciepłą bluzę i body na długi rękaw :-)

uploadfromtaptalk1411823968801.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1411823968801.jpg
    uploadfromtaptalk1411823968801.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 76
alecta, ale różoooooowe :-) i słoooooooodkie :-)

patrzcie co znalazłam Kołyska drewniana dla dzieci w kształcie księżyca ręcznie robiona! Zabrze • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) to można kupić! :tak: a dlatego mnie zaskoczyła, bo jakoś 2 lata temu pojawiło się w sieci na tych wszystkich dzieciowych stronach takie foto Kołyska-dla-dziecka-księżyc.jpg
ale chyba małe praktyczna ta kołyska ;-)

a tak swoją drogą, dziwią mnie ceny używek, które są w podobnej kwocie **BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM +KÓŁKA-PROMOCJA (4614869195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja się chyba popłaczę :-( nie wiem co mi sie ubzdurało, że ta komoda kosztuje max 800 zł :szok:. byłam pewna, że jak kupowałam szafę dla młodego to właśnie za tyle miała byc komoda... o fuck KOMODA DREWNIANA Barcelona Pinio + przewijak WARTO (4593685028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :-(:-(:-(

muszę jechać zobaczyć tę komodę SUNDVIK Stół do przewijania/komoda - IKEA przynajmniej do łóżka młodego będzie pasować, bo z tej samej serii. ma ktoś? te szuflady są pojemne? bo nie wyglądają :blink:

Załączniki

• Kołyska-dla-dziecka-księżyc.jpg
    Kołyska-dla-dziecka-księżyc.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
femme, pewnie masz racje, ale ja pisałam wcześniej, że młody ma tę szafę z pinio barcelona i plan miałam dokupić do kompletu komode żeby nie robić w pokoju zbieraniny róznych mebli. przeliczyłam się z cena :-(. ja wiem, że te meble są z drewna, ale że aż taka cena za połowe mniejszą od szafy komodę? :szok:

jezyk, mnie też :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry