• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

bada dzięki, czyli to jest ten sam model, który znalazłam. Jak tylko znajdzie się kasa to kupujemy, teraz już sobie zapiszę żeby ponownie nie pytać ;-)

jeżyk ale ten Twój Medel to model Family 2012? Bo są różne. Trochę kusi mnie odrobinę niższa cena od philipsa i gwarancja aż 5 lat...

agulqa nie wiem czy to na tym wątku pisałyśmy ale to łóżeczko z ikei to Sundvik, tylko patrzę, że ono nie ma szuflad kurcze, szkoda... to jeszcze muszę przemyśleć...

Ostatnia edycja:
reklama
Emilchen to lozeczko pino tez nie ma...

Czy ktoras planuje pokoj dziecia udekorowac takimi pomponami?
Pompony z tiulu - Szukaj w Google

Edit

Emilchen obczailam. Mi pino podoba sie bardziej bo jest 140x70 i jak robie tapczanik to mam z dwoch stron barierke, z jednej na calosci a z drugiej do polowy. Oczywiscie calkiem tez moge zdjac

Ostatnia edycja:
Agulqa jak dla mnie to takie pompony to zbieracze kurzu, ale ja to jestem taka praktyczna i nie lubię takich ozdóbek

Co do łóżeczka: ja mam bez szuflady i żałuję. Zawsze to dodatkowe miejsce, a wiadomo, że pełno tych wszystkich dupereli.

Ja bym chciała z szufladami, z opcją wyjęcia boku ale niekoniecznie z opcją barierki, no i białe :-) i za rozsądną cenę - ktoś ma propozycje? :-)

Pytałam lokalnego stolarza i są za 150 zł bez szuflady i za 250 z szufladą (jedną dużą) ale bez wyjmowanego boku....

Ja tak robiłam, kupiłam materiałowe pudło ikea takie szerokie i do tej pory trzymam twm kocyki itp pod łóżkiem młodego.

Byłam dzisiaj na ciuchach i kupiłam kilka maleńkich bodziakow na 50-56 :-)
Jeny ile tam było ślicznych kombinezonikow i nie tylko to głowa mała.:-D powstrzymywalam się cały czas, żeby czegoś extra nie kupić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry