• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Eee, ja to nóżkę malutką mam, przed odchudzaniem 39, później 38, teraz znowu "urosła" do 39 i mam nadzieję, ze się skurczy do 38, bo mam za dużo fajnych butów...

reklama
Ale wielki stopy ;-) ja mam takie 37/38 mąż 42 więc młody nie ma po.kim mieć dużych stopek :-D za 2,5tyg kończy 2 latka i ma 21/22 ciuszki na 86

Na też dzisiaj nawiedzilam lampka. ..3 pary legginsow, bluzka ciążowa, sweter...i uwaga trafiły mi się ciążowe pirtki w stanie idealnym z Gap'a! Jeszcze troszkę za luźne ale za miesiąc powinny być akurat :-D

Ja też mam małą nogę 37/38. Z tym że mam bardzo wąską i z butami problem.

Elutka rzeczywiście drobny Twój Synuś. Dominika dziś skończyła 18 miesięcy i nosi 92/98. Ale tak jak pisałam mąż wysoki (190cm).

Moja starsza córka dziś "ubiera" lalkę w małe ubranka. wygląda to tak, że pokazuje co ubrać i ja muszę przebierać. Ale ma powiedziane, ze to ubranka "Dzidzi"

AZA auta hurtownia jest sprawdzona przez ciebie? Bo mi kurde nie podoba się strona ich mało czytelne wszystko dla mnie :( ivjak cenowo wyglądają?

Dołączam się do pytania:-)

Doggi, Goferek ja tam kupowałam całą wyprawkę dla Konrada i było taniej niż w sklepach, Nie pamiętam jak się ceny miały z netem. Co do strony to i tak mnie dziwi, że mają bo za Konrada czasów nawet tego nie mieli. To jest typowa hurtownia i nie są nastawieni na handel w necie. Ja będę 6 lub 7 więc powiem Wam jakie są ceny. Jeżeli interesuje Was coś konkretnego to dajcie znać, zobaczę czy jest i po ile.

Doggi mi właśnie Tommee Tippee się spodobało bo podobne do piersi i jakoś tak przypadły mi ich produkty do gustu :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry