• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Megami pewnie. Jednak to kolejna kolezanka co nie probowala mimo ze "tak bardzo chciala karmic". I po prostu zaczelam sie zastanawiac czy serio to takie trudne czy sie nie chce. Wiem ze w niektorych przyoadkach po prostu sie nie da i juz

reklama
Doggi jak ktos bez cyca to fajny wynalazek:) Ja mam same dobre wspomnienia (bo do stycznia karmilam;p) to nie potrzebuje podgrzewaczy. Dla tych co modyfikowane planują to tez mega ulatwienie bo widze ze tu woda wlatuje juz w odpowiedniej temperaturze;)

Ja mam minky i polecam tym co jeszcze zastanawiaja sie! Sama sobie kupilabym ale duzy rozmiar 300zl! Aaaa

Ja dla mlodego duperelki mam po corze tj.wozek,fotelik,lozko,materac (nie uzywala),posciel,wanienka itp. I pare ciuszkow uniwersalnych. Tak wiec dokupie reszte dopiero w grudniu:)

U mnie przed porodem zero nawet siary. Zrobili cc, dali malą do nakarmienia a ta przyssala sie jak pijawka i zaczelo leciec. Zycze kazdej takiej sytuacji. Od razu multum mleka bez problemow:)

Ostatnia edycja:
Agulqa trudno jest gdy dziecko chce wisieć na cycku 24h. Wtedy rzeczywiście człowiek i otoczenie zastanawia się co jest nie tak. Dominika była takim dzieckiem i nei ukrywam, że mm było w domu i czasem podawałam. Czemu? Bo chciałam odpocząć;-) Ale ja nastawiłam się, że nie dam jej więcej niż 90ml dziennie mm. Czasem tydzień nie dawałam, czasem codziennie butla szła w ruch.

To moja koleżanka tak miała ze jej córa na cycku wisiała całymi dniami i nocami i położna jej poradziła smoka uspokajacza (ona była anty smoczkowa) i się okazało ze wiki właśnie tego potrzebowała i wtedy to musiała wybudzac małą tak dla odmiany do cyca ;)

Doggi z tego powodu kupiłam/dostałam 6 albo 8 smoczków i wszystkie nowiutkie czekają na nową uzytkowniczkę;-) Teraz też będę próbować "zasmoczkować" jeśli sytuacja będzie tego wymagała

Doggi, do mnie przemawia ładowanie w samochodzie, oj, bardzo mi tego przy Młodej brakowało!!!

Ja tam jestem pro-smoczkowa, Młoda błyskawicznie dostała i to było WYBAWIENIE :-D
Teraz też się wyposażę :-D
A odsmoczkowanie poszło szybko i bezboleśnie ;-)

reklama
Nulini u nas podobnie, Ola smoka szybko dostała bo potrzebowała go i bez niego ryk, dramat, a zaczęła z niego rezygnować sama miała pół roku to tylko na noc do spania potrzebowała a jak miała 8-9 miesięcy to już nawet do spania mię chciała :) a bałam się ze bedxie z tym smoczkiem do śmierci latać a ona w pewnym momencie już go po prostu nie potrzebowała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry