reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Łooo, ja to się zastanawiam, czy w samochodzie nie urodzę
Z Młodą jechaliśmy przed 6 rano, śniegu strasznie dużo, więc jazda jak z jajem, a ja skurcze miałam co 4 minuty, jeśli drugi poród szybszy, niż pierwszy, to im się pod drzwiami rozpakuję 

agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi jak to jak wrocicie. Ty ze Stachem w auto a T na girkach 
Nulini to ja mam tak blisko ze się nie martwię dotarciem na czas martwię się bardziej tym zebu Stachu zechciał wyjść a nie yo co jego sis 
Agulqa_b mam nadzieje ze do tego nie dojdzie u wrócimy jako wielka szczęśliwa nie patologiczna rodzina
i T mi obiecał ze na porodowke pojedziemy juz nowym autem tylko ze on wisi zawieszony gdzieś w czasoprzestrzeni i jemu się wydaje ze to piąty miesiąc dopiero ostatnio tak powiedział "czemu tak tą wyprawkę szykyjesz przecież to będzie dopiero piąty miesiąc" zdziwił się jak go uświadomiłam ze to juz 7 miesiąc a do porodu zostało 13tyg wtedy lekko spanikowal ze hakvto ze jyzctak szybko 
Agulqa_b mam nadzieje ze do tego nie dojdzie u wrócimy jako wielka szczęśliwa nie patologiczna rodzina
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi haha
czas mu miedzy palcami ucieka?;-)

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini i długo jeszcze Ci w szpitalu zeszło z tym rodzeniem?![]()
O 6 przyjęcie na izbę, a o 9.45 tuliłam Młodą

LASKI!
Jutro w SuperPharm dla posiadaczy karty LifeStyle termometr bezdotykowy za 50zł zamiast 115zł

reklama