reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Kurde. Zapomnialam zadzwonic do sis by mi kupila dzis ten termimetr :-\ lipa

Femme super zakupy!

Ja dzis weszlam do nowego lumpka w inie. Uzywane kombinezony dla dzieci po 27-30zl. Sweterki po 20, spodnie tez 15-20. Nawet moj Ł stwierdzil ze ich powalilo z tymi cenami.

Bada noo musialam cos juz kupic pomalu ;-)

Nieobecna gratki zakupu wozka :-)

agulqa lol przesadzili z cenami!!

zamówiłam kołdre, poduszkę klin, podkłady do szpitala, tetry i leżaczek frotte do wanienki (lepsze to niz gąbka) i coś tam jeszcze ale to jakies pierdoły :p

przewijak nadal mnie dobija :(

Ostatnia edycja:
Laski, to ja wczoraj w takim lumpku byłam. posrało ich! body z długim rękawem 10 zł, bluzka (taka od 3m) 15 zł, itp. itd. :szok::szok::szok:. wyszłam bez niczego, bo wolę dopłacić i kupić nowe z przeceny. ostatnio wyśmiewałam ceny bodziaków z przecen w GAPie, bo kosztowały chyba 35 zł/szt.. ale po wycieczce do tego lumpa - ceny sklepowe wydają mi się niskie :baffled::confused2::confused2:

Nulini, udało się kupić pampersy w superpharm. faktycznie dużo było. a przy zakupie swojego kremu do twarzy z la roche posay (zresztą juz z promocji) dostałam fajny prezent - 4 kosmetyki, w tym duże opakowanie takiej oliwki myjącej z la roche. wprawdzie pachnie jak oliwa z oliwek, ale nie musiałam użyć balsamu po kąpieli :tak::tak::tak:

karpanna, ja używałam emolium. był ok. ale używałam dopiero jak zaleciła lekarka po zdiagnozowaniu rozpoczynającej się alergii na białko mleka, młody faktycznie miał wtedy troszkę szorstką skórę w kilku miejscach na nóżkach (byłam pół roku na diecie bezbiałkowej). chyba od porodu nie potrzeba niemowlaków od razu w emolientach kąpać.

femme, foteliki różnią się atestem. ja w każdym razie kupuję ten Maxi Cosi Cabrio.Fix

Agulqa może dobrze, że nie kupiłaś termometru bo ma same złe opinie. Luknij sobie na ceneo.

Nieobecna gratuluję zakupu wózka :))))

Co do emolientów to ja jestem zdania, że nie ma co używać bez potrzeby. Na początku używałam normalnego żelu a jak pojawiły się problemy ze skóra to dopiero wtedy sięgnęłam po emolienty. Mój Konrad ma atopowe zapalenie skóry ale na szczęście delikatne więc nie jest źle.

reklama
Sprite myslalam ze tylko u mmie takie ceny. Fakt lepiej kupic nowe kilka zl drozej niz za taka cene w lumpku

Aza dzieki. Nawet nie sprawdzalam, alw w takim razie nie jest mi tak szkoda ;-)

Do góry