reklama
My też uzywalismy emolientow. Na początku oilatum a później różnie.
Ja kosmetyki Mixa bardzo lubię, cała seria jest fajna tylko coś nie mogę się doczytac na opakowaniu od kiedy można stosować. ..
Oliwka wcale nue jest dobra, bardziej wysusza skórę niż cokolwiek dobrego robi.
Ja kosmetyki Mixa bardzo lubię, cała seria jest fajna tylko coś nie mogę się doczytac na opakowaniu od kiedy można stosować. ..
Oliwka wcale nue jest dobra, bardziej wysusza skórę niż cokolwiek dobrego robi.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mam z tej MIXY:
- Szampon micelarny
- Lipidowy żel do ciała i włosów
- Krem do przewijania
- Lipidowy krem do twarzy i ciała
Na opakowaniu jest, że dla niemowląt, więc chyba nie dla noworodków :-(
Ale przynajmniej odpada mi zakup Nivejki na każdą pogodę, bo ten krem do twarzy jest właśnie na zimę
- Szampon micelarny
- Lipidowy żel do ciała i włosów
- Krem do przewijania
- Lipidowy krem do twarzy i ciała
Na opakowaniu jest, że dla niemowląt, więc chyba nie dla noworodków :-(
Ale przynajmniej odpada mi zakup Nivejki na każdą pogodę, bo ten krem do twarzy jest właśnie na zimę

agulqa_b
Fanka BB :)
Nam dzis polozna powiedziala ze w szpitalu wlasnie w emolientach juz kapia. I do szpitala mamy wziac dla bobasa z kosmetykow itp tylko pieluchy i jeszcze jedna rzecz. Chyba posypke do pupki ale nie jestem pewna.
Co do oliwki mowila ze tez sie juz nie uzywa, jedynie ze ciemiaczko sie smaruje oliwka
Co do oliwki mowila ze tez sie juz nie uzywa, jedynie ze ciemiaczko sie smaruje oliwka
reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
My przy Antku przez pierwszy rok używaliśmy tylko emolientów - wydaje mi się, że nic więcej nie jest potrzebne. Teraz też tak planuję. A oliwka tylko na ciemieniuchę.