• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka jasne macie racje. U nas po prostu troche sie zmienilo i nie wkem jak bedzie. Na szczescie do stycznia jeszcze 2 miesiace

Sprite nie ogladam poki co bo na ta chwile na wozek po prostu nie mam i tyle. Co bedzie pozniej nie wiem

Poszukam jeszcze na olx na kalisz. Bo na ino nie ma prawie nic. A z kalisza jak cos mama obczai i mi przywiezie ;-)

Doggi widzialam, zaraz cos naskrobie ;-)

Femme ja wcale nie twierdze ze trzeba miec wypas. I jesli znajde cos uzywanego w miate dobrym stanie (bo rozne rzeczy ludzie wstawiaja) to kupie. Z reszta pisalam o tym juz wczesniej :-)

Ja mam ten komfort, że wózek kupuje babcia. W przeciwnym razie też byłoby nam bardzo cieżko.
Choć osobiście uważam ze 1000 zł to nie jest zawrotna suma za nowy wózek. W porównaniu np z wózkami za 2 czy 3 tysiące. No ale nawet 1000 trzeba mieć.
Ja zdecydowałam sie na wykup położnej do porodu. I taka położna tez kosztuje 1000 zł.
Zliczajac wszystkie wydatki, łapie sie za głowę.

Każdy wydaje tyle na ile go stać ;-) dziecko można wychować równie dobrze dając tysiąc za wszystko :-P ja tam nie mam jakiś wydatków szalonych ;-) ale Jakby było mnie stać to pewnie wydalabym 5 razy więcej bo to frajda no i na pewno wygoda ;-) ale jak to się mówi jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-D

Femme, ja myśle trochę przyszłościowo :)) Wózek bedzie tez dla drugiego dziecka :))
Poza tym wiele rzeczy dostałam. Wózek w zasadzie tez dostanę :)

A możecie polecić aptekę, sklep, sprzedawcę na Allegro gdzie tanio kupie wyprawkę dla maluszka? No i dla siebie rzeczy do szpitala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry