• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Emilchen, ja mam to łóżeczko, na żywo wygląda super, ja mam w kolorze sosny, jest bardzo ładnie solidnie wykonane. Ja mam z tymi misiami na bokach i ładnie to wygląda. Dość duży prześwit pod łóżeczkiem, spokojnie da się wjechać odkurzaczem, mopem, czy schować tam jakieś szpargały.

Nulini, wiem właśnie, dlatego spoko :-)

Doggi, a już nic. znalazłam gotową pościel za 40 zł. chyba właśnie u tego sprzedawcy co te kocyki minky. więc nie opłaca się samemu szyć.

Sprite no właśnie też coraz bardziej o tym myślę bo takie fajne materiały to kupę siana, a teraz te wzory modne to już w ogóle 2 razy tyle....

Możesz podesłać linki do tej pościeli?

Nulini wiem popatrze sobie. Generalnie mam dola od czwartku i srednio mysle o roznych kwestiach. Nie mam sily po prostu, wszystko mnie drazni i z wielu powodw mi przykro. Wrazliwa sie zrobilam

My chyba w tym tyg bedziemy zamawiac lozeczko i materacyk. Mama dzwonila ze ma kase dla Robsona i mozemy kupic ;-)

Czy ktoras z Was kupowala juz materac na allegro i moze polecic sprzedawce i sam materacyk?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry