• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi, ja też u tego gościa będę kupować pościel, ale tylko jeden komplet, bo jeden śliczny mam po Młodej, no i bez tych poduszek, bo dla mnie totalnie niepraktyczne, mimo, że wyglądają ładnie...

reklama
Nulini mi właśnie te poduszki strasznie się spodobały pierwszy raz vis takiego widziałam i stwierdziłam ze to jest to czego mu trzeba :)

Alecta ale tylko czasem ;)

Tak teraz przeluczylam i wiecie że i tak wyszło taniej niż jakbym chciała sama zrobić :what::what::what:

Doggi też ją widziałam i podobała mi się, ale w końcu wybrałam taką 5-el pościel do łóżeczka 120x90 SŁOŃ KROPKI szara (4763324637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeszcze nie kupiłam, bo najpierw suszarka, ale jestem blisko :happy:
Na razie mam pampersy dużą pakę, muszę jeszcze małą do szpitala zakupić, emolient, ziajkę do buziaka i kilka jakiś drobiazgów. Moja córa w ramach prezentu powitalnego zakupiła młodszej siostrze kapciuszki/skarpetki i karuzelkę do łóżeczka. Sama wybrała i jest bardzo dumna, bo odmówiła sobie zakupów, by mieć na prezent dla małego bączka :-D

Unita z tym słonjem tez super :)
Moja ostatnio robiła przegląd pluzszakow i połowę oddala mi mówiąc "mamusiu wypierz je i daj mojemu stachowi bo ja już się nimi nie bawię, a on się ucieszy ze ma taką super starszą siostrę" :P leje z tego :)

reklama
Dogii moja chrześniaczka ma trzy lata starszego brata, uwielbiam patrzeć, jak się kochają, nie ma nic bardziej prawdziwego od takiej miłości. Pomiędzy Stachem i Olą będzie podobna różnica, takie małe dzieci są super, bo są prawdziwe, później to się zaczyna... pyskowanie i wymądrzanie :shocked2: Ale każdy okres w życiu dziecka ma swoje zalety i każdy mija bezpowrotnie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry