• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

MEGAMI - właśnie nie pamiętam co lubię zakładać i tu problem :-D

DOGGI - no ja byłam przekonana że mam pełno bodziaków na dł rękaw i nie kupowałam :confused2: muszę dokupić i półśpiochy do tego i chyba będzie ok

reklama
Doggi, nie żałuj Stachowi! super ten zestaw. ja kupuję tylko 1 od tego samego sprzedawcy. ale tylko kołdra i poduszka, bo ochraniacz dokupuję ten sam wzór na innej aukcji za 20 zł. tak jak pisałam chcę szare zygzaki + słoniki. młody ma chyba 4 komplety. 2 nadają się dla dziewczynki, bo są beżowe, więc to i tak już za duża ilość (tym bardziej, że teraz mam suszarkę, więc nie będzie problemu z czekaniem aż wyschnie). ale tak mi się te zygzaki podobają, że się skuszę, bo będą pasować do naszej sypialni :-p:rofl2:. 40 zł przeżyję ;-)

femme, ja już nie pamiętam, co jak i ile... nawet nie pamiętam, czy często musiałam prać, bo mi czegoś brakowało itp.

ja dziś odebrałam z olx stelaż pod wanienkę za 25 zł. jutro muszę sprawdzić, czy pasuje do naszej wanienki...
i w Ikeii dokupiłam jeszcze jeden ręcznik BADET Ręcznik dziecięcy z kapturem - IKEA

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a kiedy planujecie kupować łóżeczka o ile jeszcze nie kupiłyście? :-) Ja się wstrzymuję ze wszystkim, żeby nie zwariować kompletnie, ale nie powiem korci mnie żeby już je mieć :-D Ubranek mam całe mnóstwo, część kupionych, część dostałam, póki co sobie grzecznie leżą w komodzie i czekają na pranie.. ale to chyba zrobię pod koniec co by się nie zdążyły zabrudzić. A właśnie w jakim płynie polecacie prać ubranka? I chyba najlepiej w 90 stopniach..?

femme - ja bym dokupiła body z długim rękawkiem bot jednak zima i półśpiochy.

jenn - kupiliśmy łóżeczko z materacem jakieś 2 tygodnie temu. Stoi i się wietrzy oddając zapach drewna. Taki mebel najlepiej jak postoi trochę zanim włożysz do niego bobasa.

Ja piorę w loveli.

Ja mam łóżeczko od 30 lat :D a materacyk po oli, wiec z tym luz.

Ale kupno wózka, masacra niby jestem pewna czego chcę i wiem to id stu lat ale boję się jakoś go kupić... A jak go nie pokocham?! :P

Doggi, ja mam z wózkiem tak samo :tak:. tzn. inna sprawa, że ciągle szukam dobrej okazji (odkupuję) i jak juz coś znajdę to zawsze coś się sypnie od strony sprzedawcy (albo nie ma dowodu zakupu, albo oszukuje, albo nie chce negocjowac, a dla mnie jego cena jest za wysoka itp. itd.). ale jak już w myślach układam sobie plan, że to będzie ten wózek od tego sprzedawcy to jakieś wątpliwości mnie nachodzą :confused::baffled: wrrrrrrrr. ale to chyba przez to, że jeszcze nie sprzedałam swojego starego i ciagle mam w głowie, że przecież ja wózek mam :wściekła/y:

femme u takiego maluszka najlepiej moim zdaniem sprawdzają się "całości" czyli pajace albo body+półśpiochy czy śpiochy. Rzeczy typu dżinsy, sweterki, ogrodniczki się nie sprawdziły..mało praktyczne i lubią gnieść malucha:)
jenn u nas łóżeczko już jest i czeka:)
Ja dziś chyba wrzucę pierwszą turę prania...

reklama
Zgadzam się z Elutką - bawełniane pajace bodziaki i półśpiochy najlepsze bo miłe i wygodne dla dziecka. reszta fajna ale na wyjścia a na początku takich okazji nie wiele.

Mnie też cały czas nurtuje temat wózka. Macie opinie o jumperze x ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry