• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Elutka dzięki,też tak myślałam;-)ale co dwie głowy to nie jedna
jenn ładne brat męża ma takie tylko z szufladą i już drugi bobas w nim zakwaterowany ;-)

reklama
ja też wszystko piorę,ale któraś tu dziewczyna napisała,ze tylko przeprasuje i przez moment mi to przez głowę przeszło,jutro włączam pralkę z rożkami i ręcznikami :-)

bada, ja też wszystko piorę, te nowe to szczególnie ;-) zresztą po praniu wszystko jest przyjemniejsze :tak:
cokolwiek kupuję młodemu to od razu do pralki. nawet te ubrania, które są w oryginalnych foliowych opakowaniach.

Najchętniej bym jeszcze zamontowała śliczną karuzelę, ale podobno lepiej tego nie robić do 3 miesiąca. Sypialnie mamy przemalowaną z fioletu na biel i trochę przypomina mi salę szpitalną;-) Na szczęście będziemy mieli żyrafę na ścianie i jeszcze drugą naklejkę, to trochę się ożywi. Polecam wam cudowną stronę z różnymi naklejkami na ścianę Sticky Tape Store Zakochałam się w nich.

My odmalowaliśmy pokój na kolor groszek wyszedł super taki optymistyczny kolorek. Kupiłam kiedyś w lidlu kolorowe naklejki rybki w morzu to nakleję je nad łóżeczkiem małemu.

reklama
Ja musiałam u młodego naklejki zlikwidować bo go rozpraszaly i nie umiał zasnąć. .karuzela wisiała praktycznie od początku ale tak jak kiedyś pisałam zainteresowanie było średnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry