• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka daj spokoj, ale dziekuje ;-) mi w tym momencie pomaga kinder czekolada tylko ;-)
Staram sie troche mniej udzielac po to by ciagle nie marudzic. Wiec jakby cisza byla troche dluzsza z mojej strony, prosze sie nie martwic. Na pewno wroce

Hej. My też kupiliśmy łóżeczko z takim słodkim misiem na wezgłowiu i w nóżkach.
Do tego materac gryka pianka kokos razem daliśmy 200 zł.
Wczoraj kupiliśmy kremiki, herbatkę laktacyjną, płatki gaziki itd.

Agulqa - pomyśl poważnie o wózku głębokim, takim używanym. Nie ma to jak wyjść na spacerek z dzieckiem w wózeczku bez dźwigania. My sprzedawaliśmy x landera który nie jest malutki i wysyłaliśmy pocztą. Jak ktoś sprzedaje wózek ale nie chce go wysyłać możesz zagadać i poprosić o wysyłkę. Może ktoś się przekona. Na allegro jest mnóstwo wózków używanych w dobrych cenach. Do tego olx.
Dziś mąż jedzie zakupić z osiedla obok poduszkę do karmienia. Kupiłam też biustonosze do karmienia oraz kocyk dla małego.

Z materacykiem niestety nie pomogę, my musimy robić na zamówienie bo kołyska strasznie niestandardowa.
Agulqa- moja szwagierka ma wózek do sprzedania, super jakiś nie jest ale Nina w nim jeździła. W kolorze niebieskim gondola, a fotelik i spacerówka zielone. Może byłabyś zainteresowana? Za dobry :-)stan mogę ręczyć

Jezyk no ta cena zawaliła mnie z nóg, ale tak szukałam czegoś co mnie powali no i to mnie powaliło! Wyrzuty mam straszne, ale T powiedział ze nie powinnam jeśli jestem zadowolona z zakupu to cieszyć się a nie żałować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry