• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite biała moim zdaniem, wygląda solidniej. Moja siostra ma taka w mieszkaniu i jest nap prawdę ok.

agulqa super wózek! Sliczne kolory, fajnie że tak się wam udało :) a na pałąk zawsze można uszyć pokrowiec na rzep/zamek

reklama
Dziewczyny, a macie może jakiś sprawdzony sklep internetowy lub stacjonarny, w którym mozna kupić fajne i TANIE gałki do drzwi z szafek/szuflad? potrzebuję kupić aż 8, a w necie takie np. gałka.jpg
wychodzi za około 15 zł/szt. :szok:

karpanna, ja nie pomogę. nie znam się na wózkach. mogę opisać roan maritę albo spacerówkę maclarena i nic więcej ;-)

Załączniki

• gałka.jpg
    gałka.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 46
Karpanna ja mialam z Tako Lareta i mogę polecic. Sprzedalam tylko dlatego ze dla mnie byl za duzy. Mieszkam w centrum miasta i problem mialam z przewozeniem i przechowywaniem a na ulicy i tak chodniki. Ma super zawieszenie takze płynie, bardzo skręty. Jumper to starsza wersja wiec nie wiem jaki jest dokladnie.
Sprite sliczne te galki! Ja szukalam w tym roku ale wszedzie takie ceny chore w necie byly. W koncu zwykle w praktikerze czy tego typu sklepie kupilismy

Agulqa gratki zakupy wózkowego. Najważniejsze z głowy? Ty łóżeczko już masz?

Sprite
i co, którą bierzesz komodę?

Femme łupy super, ja byłam wczoraj w lumpie i wydałam 120 zł ale cały wór przywiozłam i nawet mężowi 2 super koszule :)))

Karpanna
osbiście nie znam Tako ale koleżanka miala Tako Laret i kolry jej wyblakły od słońca. To wszystko co wiem :)

Co do naklejek to młody ma wiele w pokoju i powiem Wam, że te same jedne potrafiły schodzić bez szwanku a inne z kawałkiem farby. Pewnie to zależy od powierzchni pod farbą.

Ostatnia edycja:
Aza, najlepiej wzięłabym obie. przymierzyła, która lepiej pasuje pod względem gabarytów (bo i tak ta sosnowa byłaby malowana na biało) i później oddała tę, która mi się nie podoba już w pokoju :-D:-D:-D:-D

reklama
My dzisiaj mamy wyprawę do Ikei, chcemy obejrzeć te Paxy i popytać o kilka spraw... kupiłabym też kilka innych rzeczy ale niestety kasy brak.

Z ubrań dla Jagody to muszę kupić jeszcze kilka pajaców, mam mnóstwo body, kaftaników itp. ale pajaców raptem ze 3-4...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry