• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Polecacie może jakąś fajną stronę z tanimi ciuszkami, szczególnie zależy mi na kombinezonach zimowych? Kurcze mam pełno śpiochów, body i w ogóle, ale brakuje mi jakieś zimowego fajnego ubranka :-)

Laski potrzebuje kopa bo mam kupic lozeczko i zebrac sie nie moge!:-(

Dobra zamowilam. Oczywiscie kupon na 20zl zostal wykorzystany ;-) czyli przesylka wyszla za 1zl ;-) no i mamie musze powiedziec ze materacyk kupie po 14 bo wtedy bedzie nowy kupon hihi :-P

Ostatnia edycja:
jenn allegro, albo olx ;)

Zahaczyłam dziś o lumpa, nawet nie wiedziałam, że mam taki fajny w okolicy. Kupiłam sobie spódnicę, taka dopasowana, że szok, ale trudno hehe
I jest postęp - kupiłam kilka ciuszków dla młodego (2,50zł dałam) :D Mąż ma koszulę w ten sam wzór, będzie mały klon.
Zobacz załącznik 652276

Agulqa to super, że łóżeczko będzie

Megami cena zawrotna ;-)

Jenn ja zawsze kurtki dla starszej córki kupuję na Allegro i zawsze byłam zadowolona. Takie maluchy nie zdążą zniszczyć

sprite my też szukamy komody :sorry: chcieliśmy jeszcze szafę na ubranka bo nie wiem czy w tę komode wszystko wejdzie, a nie mamy miejsca na rzeczy dla dzidzi, ale kolejny taki wydatek mnie przeraża :sorry:
agulqa, Megami gratuluję udanych zakupów :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry