• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa_b to ja tak zawsze nad T stoję i mówię po czym robie to sama bo on naprawdę robi źle a jego ego nie pozwala na posłuchanie kobiety w ten kwestii :P

reklama
Ja też uwielbiam sama skręcać, zawsze u nas o to wojna :-D Jak o prowadzenie samochodu
laugh.gif

Nulini mam to samo, uwielbiam skręcać meble, lubię widzieć efekty swojej pracy to raz a dwa, że jak mam coś nowego to jestem strasznie niecierpliwa i od razu chcę wszystko mieć gotowe. Mężczyźni zupełnie tego nie rozumieją, dla nich może komoda nieskręcona stać pod ścianą przez pół roku i nic.. ;-)

Zastanawiam się jaki kombinezon na zimę kupić małemu, termin mam na koniec stycznia, więc jak znam życie zima będzie konkretna i przez dwa miesiące będzie musiał służyć.. Tylko jaki rozmiar? W jakich rozmiarach kupujecie kombinezony zimowe do wózka? Ach te dylematy.. :-)

Jenn ja mam jakis od 3 do 6mcy kremowy, troche dziewczynski, jasny z jakas koronka. Ale kombinezonow ponizej 50zl nie widzialam wiec nie kupuje. Moze uda sie przezimowac w tym. Pewnie najpierw bedzie ciut za duzy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry