• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jenn - masz zwykły śpiworek czy taki z rękawkami? Mi się wygodniej nosi bobasa w kombinezonie jak trzeba go przełożyć czy u lekarza albo w sklepie.

Co do smoczków to miałam już chyba wszystkie firmy. jak starsza się przyzwyczaiła do tommee to potem tanim canpolem pluła :-)

u nas nuk był ale za chiny nie pasował bo się wpinały w buzię były zbyt pyzate chyba do niego. Ale zawsze nuk mi się podobał

U nas od początku były smoki LOVI i jak kiedyś nie mogłam ich w żadnym sklepie kupić, to wzięłam Tommy Tippe i w koszu wylądowaly - Młoda pluła na odległość :baffled:

A ja nigdzie nie widzę smoczków tommee timpee :( chciałam mieć wsio to samo a nigdzie nie mogłam trafić, na allegro zamówiłam jako tommee i mi przyszły lovi tłumacząc pomyłka w wystawieniu towaru pffff

U mnie króluje NUK jeśli chodzi o smoczki, butelki.
Ja się wzięłam za pranie z pomocą męża:-) stwierdziłam, że w mojej sytuacji trzeba się przygotować wcześniej i spakować :-)
I chyba wyślę męża po łóżeczko ;-)

karpanna, kombinezon zawsze można dokupić. ja mam chyba dwa po młodym w różnych rozmiarach, ale szczerze to z młodym (urodził się 8.02.) uzyłam dosłownie kilka razy tylko. mam je z lumpka, więc spoko ;-).

młody miałe smoczek Avent. ale nie używał w ogóle i ostatecznie pare dni temu jak przyniosłam kartony z gratami z piwnicy to aż 5 szt. praktycznie nowych wyrzuciłam do śmieci :szok:. teraz kupiłam 1 dla noworodka też avent do szpitala, ale nie wiem czy się przyda.

jenn, przypomnij mi, Ty się rozglądasz za Camarelo? czy coś pomieszałam?
Mommy, a Ty, który wózek kupiłaś/ kupujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry