• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi ja tylko wywalilam na podłogę ciuszki do prania a mąż się zajął resztą ;-) hehe leżę leżę :-) jeszcze 3tyg i będę w bezpiecznym terminie :-)
Bada widziałam te ciuszki w lidlu...śliczne są, ale ja już nic nue kupuje. .za dużo wszystkiego :-) jedne śpioszki świąteczne sprezentowalam koleżance w szpitalu, bo ma termin wcześniej :-)
Od wczoraj w biedrze lovella po 15zl to też mąż mi zakupił rano, ale mało już ponoć było

Bada uuu w ogóle fajna ta gazetka!!! W tym tyg tez są fajne rzeczy musze starego wyciągnąć dziś do lidla bo dużo foremek do pieczenia jest :D

Jenn camarelo są ekstra!! Ja kupuje carera jakoś na dniach :)

Mam bluzy kurteczkę i spodenki więc nie kupuję drugiego kombinezonu najwyzej na szybkiego kupie cos na allegro. Pewnie przenoszę do lutego zanim wyjdę będzie marzec i wiosna:-)

Doggi - jaki kolor wybrałaś wózka?

Ostatnia edycja:
Doggi ja też ten model pewnie wybiorę, tylko jeszcze zastanawiam się nad kolorem ;-) Jaki wybrałaś? Mnie się najbardziej z jasnym podobają, ponoć nie brudzi się aż tak ten materiał…

Co do snoczków to z Konradem miałam Fisher Price ale były ciężko dostępne wiec zmieniłam na Avent. Teraz chcę kupić Tommee Tippee. Jedno wiem na pewno, muszę mieć minimum 2 a najlepiej 3 bo ciągle smoczki ginęły :))) Wiecie co jeszcze było fajne, smoczki świecące w nocy. U nas często Konrad się budził w nocy bo smok wypadł i przynajmniej było widać gdzie leży. Z TT są takie od 3 miesiąca o ile się nie mylę.

jenn, czyli dobrze kojarzyłam ;-). to tak jak LayDeek pisała w Fido w K-ce jest za 1000 zł+jakieś grosze (może realizują wysyłki).

karpanna, pogoda szybko zrobiła się iście wiosenna. na pierwszy spacer wyszłam po prawie 3 tyg. łącznie z przedłużonym pobytem w szpitalu (bo m.in. byłam chora, ledwo żywa). wystawiałam młodego na balkon.
to jest foto z końcówki lutego na balkonie: 2012-02-29 11.39.43.jpg

to jest foto z chyba pierwsze dłuższego spaceru 3.03. taka była pogoda!: 2012-03-03 12.03.36.jpg

no i tu masz fotkę jakoś z połowy marca. cały czas był tak ubierany (i za poradą położnej wciskałam mu smoka, którego non stop wypluwał - a smok był po to, żeby niby dziecko nie wdychało zimnego powietrza). tu już nawet nie uzywałam tego śpiworka zimowego tylko taki wiosenny: 2012-03-18 10.56.02.jpg

ale jak urodzicie w grudniu to pewnie te kombinezony zimowe będą przydatne.

Załączniki

• 2012-02-29 11.39.43.jpg
    2012-02-29 11.39.43.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 2012-03-03 12.03.36.jpg
    2012-03-03 12.03.36.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 2012-03-18 10.56.02.jpg
    2012-03-18 10.56.02.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 57
Karpanna juz z tysiąc razy go pokazywalam ;) taki granatowo biały czy tam beżowy najpiękniejszy który wybrałam juz w około 10tc :D

Jenn nooo podobno ten materiał taki super jest ze właśnie nie brudzi się a nawet jeśli jakaś plamka to gąbka przejechać i po krzyku :)

AZA Noooo u nas tez smoczki co chwilę pogubione mimo że były przymocowane :P

Sprite boooooziu jakie maleństwo <3

reklama
Elutka no na Twoim miejscu tez bym sie szykowala w razie w ;-)
My juz w 33tc jestesmy ;-) boshe jak ten czas leci!!!

Ja nie wiem czy smoczek kupowac. W szpitalu niby kategoryczny zakaz, a moze nie bedzie potrzebny?:-P ahh ja naiwna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry