• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja pojęcia nie mam jakich smoczkow używałam :-D butelki chyba nuka :-)

Alecta wow śliczne wszystko! I super z tymi ratami! Też idę polowac co jeszcze potrzebuje tylko muszę doczytac czy można szybciej spłacić bo 10 miesięcy to za dużo ;-)

GOSIANIE sliczny ten bodziak :-) ja ciuchy tylko w lumpach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Femme z tego co doczytałam to można tylko trzeba wydać dyspozycję wcześniejszej spłaty :)
Gosiane super te bodziaki.
Muszę wylookać czy w Rzeszowie jest TkMaxx.

Karpanna nie mam pojęcia, mi się wszystkie 3 zdjęcia wyświetlają.

Ostatnia edycja:
Alecta jest juz w Rzeszowie, chyba w Millenium. Męża kuzynki juz buszowaly tam ;) U kogo kupowalas lozeczko i bujaczek? Mam obie rzeczy ale moze cosik ciekawego jeszcze jest :)

Gosiane u tego sprzedawcy kupowałam
Przedmioty użytkownika dyskont_24 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Właśnie dostałam maila z potwierdzeniem wysłania łóżeczka i leżaczka od tego sprzedawcy więc jak w poniedziałek będzie z nimi wszystko ok to mogę go śmiało polecić :-d

Laski stosowała któraś z Was Lano Maść z Ziaji?
Wzięłam tubkę u tego sprzedawcy, bo jest tania, a na wizazu dobre opinie o niej czytałam.
Ciekawe czy się sprawdzi.

Ostatnia edycja:
Moje lumpowe łupy :-D to na czym leżą ciuszki to poszewka na kołdrę którą też udało mi się upolować ;-) u góry jeszcze jedna poszewka może wyglądem nie powala ale w dotyku coś pięknego :-) :tak::tak: i prześcieradło :-p dawałam po 2,4,5 zł więc żal było nie brać :-D

DSC_1131.jpgDSC_1132.jpgDSC_1133.JPG

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_1132.jpg
    DSC_1132.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_1133.JPG
    DSC_1133.JPG
    28,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama