• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja po lumpkach nie umiem chodzić.... Też nic znależć nie umiem :-D

Materac kupiliśmy już przy okazji jak mebelki kupowaliśmy, tak myślę czy go z tego opakowania rozpakować już żeby się przewietrzył....

Sprite ja mam bugaboo cameleon 3 ice blue :) Moja miłość wózkowa :-D Patrzyłam jeszcze na buffalo i stokke , mima ale nieeeee.... :)

Mommy myślę że spokojnie może się wietrzyć (tak btw nie mogę cię dopisać do listy bo kompa nie mam, laptop gdzieś się buja pp zgc a z tel nie mogę tego zrobić ;()

Mommy, oooooooooo masz mój wózek!!! aaaaaaaaaaaaaa, a chyba bardziej Żelkowy wózek, bo ja w końcu zdecydowałam się na inny. ale od początku września do początku listopada bardzo intensywnie myślałam o buga właśnie :-):-):-) i jak? skoro Twoja miłość, to pewnie same plusy dla Ciebie ;-)

Laski, przyszła mi pościel z allegro. mogę Wam polecić tego sprzedawcę: "OLO"_ROZEK_BECIK_ PIEKNY_BAWELNA 100% (4737879679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tanie i dobrze wykonane. tu fotka moich zakupów: WP_20141115_001.jpg

Załączniki

• WP_20141115_001.jpg
    WP_20141115_001.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry