• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite też mam z minky kocyki ale ja te większe zamawiałam. Mam jeden cieńki, jeden gruby i jeszcze jeden gruby będę zamawiać. Podusie i mufki też do kompletu do wózka zamówiłam i jak ręce w nie wsadziłam to jak miło było :-D

reklama
Zaczęłam zastanawiać się nad mlekiem modyfikowanym w razie czego gdybym miała problemy z karmieniem. Czy możecie jakieś polecić? Zastanawiałam się nad Enfamil, bo słyszałam, że jest bardzo dobre.
A właśnie czy laktatory używałyście, jeśli tak to jakie polecacie? ;-)

Jenn ja ostatnio w ręku trzymałam enamfil i humana ale odłożyłam na razie na półkę. W szpitalu jakby co mleka dadzą (choć o to najlepiej się wypytać) a w tym czasie mąż zdąży kupić albo ktoś inny ;-)

Laktator kupię ręczny aventa chyba, w sumie ja nie zamierzam długo karmić piersią i za to jestem często linczowana ;-) ale jakby mi się coś odmieniło i nawał pokarmu bym miała to później w medele swing bym inwestowała.

Ja mam takie kocyki z minky są tak miłe ze sobie też bym taki kupiła :-D zresztą ja uwielbiam koce :-)

Załączniki

• 1416061027569.jpg
    1416061027569.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 1416061046038.jpg
    1416061046038.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 57
MommyTigger też nie zamierzam długo karmić, planuję na pewno przez 3-4 miesięcy jak się uda oczywiście, a potem stopniowo chcę wprowadzać butelkę.
Właśnie też wydaje mi się, że ręczny laktator wystarczy, bezsensu chyba inwestować w droższe..

reklama
Jenn też tak sądzę. Ogólnie napiszę Ci ,że bym nawet teraz nie kupowała tylko też tak jak mleko w razie W. Ale no cóż, na allegro gdzieś widziałam laktator za bodjaże 80 zł aventa a w smyku np, kosztuje 150 zł.... Więc sama nie wiem co zrobić czy teraz przy okazji kupowania już takich pierdółek co mi zostały na allegro zamówić ten laktator czy później przepłacać i kupować w sklepie u siebie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry