• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Alecta ja tez bym tyle za torbe nie dala ;-) ale ja mam przy wozku, a jak mi bedzie mala czy cos to mam torebki duze z ktorych nie korzystam. A jak bedzie niewygodnie to bede myslec ;-)

Ja też mam jedną od wózka, ale Tymek jej używa do przedszkola, chowam mu tam pampki i rzeczy na zmianę no i od codziennego użytku jest już dość styrana ;-)

Torbę też mam przy wózku :-D

A Młodej kiedyś wygrałam taką torbę Ju-Ju-Be 'Be Prepared' Diaper Tote | Nordstrom
w takim kolorze http://www.blog.babymama.pl/wp-content/uploads/2014/03/BeAll_Fuchsia_Blossoms_Front1.jpg i jak zobaczyłam, ile kosztuje, to mi cycki opadły jeszcze niżej...
Używamy jej na wszelkie wyjazdy :tak:

jenn, ja pierwsze 2 pudełka miałam Bebilonu, a później jechaliśmy na Bebiko, bo skład identyczny. Laktator kupuję elektryczny, dla wygody, a nawet jak nie będę używać, to sprzedam :tak:

reklama
Też mam przy wózku, ale mi się nie podoba, jest beznadziejna:D Poza tym po córce wysłużona i wstyd z nią chodzić:p A ja często na ramieniu ją gdzieś zabieram, na wypady itp. więc szukałam jakiejś porządnej. Sama nie dałabym 300zł za torbę, ale jak pisałam to prezent pod choinkę od rodziców więc farcik;)

gosiane dokładnie identyczna, jestem zakochana:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry