• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka super ten link a ceny niektore jak na allegro lub nizsze
Moze czesc rzeczy tam zamowie

Laydeek dzieki za opinie ;-)

Ja nie wiem czy cokolwiek w tym miesiacu kupimy jeszcze bo nasza kasa w powietrzy wisi!!!!:-\

Femme, które to z lidla ? Lidl jest mi bardziej dostępny, niż Rossman...
Też już koniec moich zakupów na ten miesiąc, w grudniu ostatnie podrygi. No i święta :laugh2: Uwielbiam... Już pierwsze ozdoby na choinkę zakupione, bo po przeprowadzce nie mieliśmy nic kompletnie... A choinka musi być do sufitu i żywa konieczne, inaczej sobie nie wyobrażam :sorry:
Ze względu na brak cukru w diecie i jakichkolwiek słodyczy oczywiście kupiłam w biedronie wczoraj metalowe pudełko na słodkości i żeby nie było niesprawiedliwości - ci co mogą to jedzą, moje lądują w pudełku, przynajmniej mam satysfakcję, że się zapełnia ;-) Będą na lepsze czasy ;-)

to mnie w tym roku święta nie ruszają w ogóle,cały czas Gniewko na pierwszym miejscu :-D

według Sroki najlepsze chusteczki są z Netto-Tibelly Baby,z Rossmana -Tami Cotton natural care i z Kauflanda Wickies sensitive (teraz są na promocji,ale w moim kauflandzie nie ma sensitive)

Femme, Unita te o których pisałam z Lidia Toujours są naprawdę super i szczerze polecam. Nie są drogie, jest ich dużo i nie maja tyle w składzie tych syfnych składników.
Rossman znowu miał swojego czasu różowe i niebieskie i któreś były mało mokre, nie wiem jak teraz.

reklama
Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg no właśnie o tych jeszcze dobrze piszę :-) i chyba nie są drogie skoro to lidl :-p

Załączniki

• Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg
    Toujours Travel Pack, Baby Wipes Sensitive, Chusteczki.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry