• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja robiąc zamówienie na allegro zamówiłam 1 Pampersa, bo za 23 zł były :P
Dady niestety u moich dzieci się nie sprawdzają, po kilku dniach zawsze były odparzenia i smarowanie nic nie dawało.
Dopiero jak wracaliśmy do Pampersów ew. Happy to wszystko schodziło :/
No i mi te Dady śmierdziały zawsze:-p

reklama
No właśnie na pampersy często są ok promocje no ale opłaca się kupować wielkie paki, także najpierw przetestuję 2 z Dady bo tańsze, a jak nie podejdą to będę kombinować dalej. Natomiast 1 z pampersów są chyba najtańsze w rossmanie z tego co widziałam :-)

Ja moze pampkk kupie w drodzd na porodowke?:-P
Nie mam pojecia, polozna happy polecala bo niby szerokie miedzy nozkami i dobrze sie maja do bioderek na poczatku
Nie wiem jak to sie ma w realun:-P

Każda położna poleca inne, moja właśnie wspominała o Dadzie i tych z tesco, no i o pampersach.. Ale mówiła, że wielu rodziców mówiło o odparzeniach po pampersach, więc różnie bywa :-)

Agulqa nie wiem jak te małe rozmiary Happy, ale te większe często kupujemy jak są w promocji (bo bez są droższe niż Pampersy) i są spoko.
Tylko własnie cena...
Za Pampersy w Rossmanie płacę 47 zł, a Happy sa po około 57 zł, ale czasem w Intermarche są w promocji po 35 zł :P

reklama
agulqa, ale nie ma w tym nic złego. skąd masz wiedzieć przed urodzeniem jakie kosmetyki itp. będą pasować Robertowi ;-). ja tam chyba większość pieluch przetestowałam, a młodemu chyba tylko po 1 takich naprawdę beznadziejnych (no w tym wypadku też bardzo tanich) coś na pupie wyszło. i tak oto wiem, że pampersy są bardzo fajne, ale praktycznie takie same jak dada. rossmanowskie też ujdą. lidlowe te większe opakowania są ok, za to te mniejsze masakra! twarde i sztywne. a najfajniejsze na lato były pomarańczowe pampersy albo właśnie takie ultra cienkie z lidla. happy nam średnio pasowały, bambino, tesco itp. no wszystko ok. a najczęściej i tak kupowałam pampersy z promocji , a później tylko dady, rossmanowe i w lecie lidlowe cienkie, bo w tych sklepach była najczęściej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry