• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Mi dzisiaj przyszla torba skip hop :) tania nie byla ale ciesze sie ze kupilam bo na prawdę fajna. Poza tym przyszla mi jeszcze karuzelka ale kuzwa z ruskimi napisami!? :/ takze jutro bede pisac do goscia o co kaman.
Elutka ja mam thermoflash i jestem zadowolona jak na razie. U mnie w pracy takiego uzywaja wiec stwierdzilam ze musi byc ok

Elutka ja mam microlife nc150. Opinie ma świetne - ja na razie mogę napisać tyle , że mierzyłam temp. sobie, małżowi i temp, w domu i tyle że podoba mi się. Jak będzie sprawował to ja zawsze piszę, wyjdzie w praniu, gwarancja jest na 5 lat.

Byliśmy z małżem i dokupiłam jeszcze bodziaki z długim rękawem, pajaca i laktator w tesco (był tańszy niż na allegro). W smyku tetry. Aha jeszcze kupiłam sobie gacie siateczkowe rozmiar M (na opakowaniu a w środku napisane M/L) No i wam napiszę , że ee...małe są :szok:

Zaryzykowalam i zamówiłam go plus jeszcze kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Poza tym prezenty dla dzieciaków na gwiazdkę z głowy, bo wrzucilismy wszystko w te raty :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry