• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja wpisalam zawyzony bo przeciez to glupoty w yym formularzu. Pytają sie o jeden dochod a o koszty to juz ogolne wiec jakbym swoj wpisala to na 0 by wyszło hehe. Ja pierwsza rate mam gdzies do 17 grudnia chyba

bada, a w jakiej cenie są te chusteczki Tami? i wiesz moze czy one są z tych bardziej mokrych, czy suchych jak np. babydream? w rossmannie też jest teraz ten 6ciopak pampersowych chusteczek. ja je lubie. ale mam 3 opakowania, które uprowadziłam młodemu :-D:-D. teraz jak nie sika już do pieluchy, to mu takie nie potrzebne, więc na razie na kilka pierwszych dni mam ;-)

ja dziś chyba też w końcu uruchomię te raty na allegro i zamówię fotelik samochodowy.

a tak w ogóle to oświadczam, że zakupy dzieciowe mi już przeszły. jednak klimat świąteczny i polowanie na prezenty zwyciężyło :tak:. wczoraj kurier przywiózł mi paczkę z home&you i jestem pod wrażeniem lampionów, które udało mi się dorwać z przeceny! a że zarówno moja mama, moja teściowa i ja zresztą też takie lampiony kochamy to prezent jak znalazł. sama żałuję, że nie mogłam sobie pozwolić na zakup 3 szt., bo chętnie bym sobie taki zostawiła u siebie w domu ;-)

reklama
My odrazu bierzemy dady. Jak dla mnie nie ma różnicy.
Weź pierwsze jakie wpadna Ci w ręce a później najwyżej będziesz zmieniać. Każde dziecko inne i co innego mu pasuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry