• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A ja wczoraj zaczęłam tak myśleć nad prezentami...

Chciałam znów dla rodziców zaszaleć i tacie kupić alkomat, a mamie znowu jakiś bon do sklepu, ale nie wiem, czy w tym roku bracia łaskawie się dołożą do prezentów :wściekła/y:

No i tak zaczęły mi po głowie chodzić prezenty hand made, ale bardziej jakieś likiery, nalewki, etc., bo bibelotów szczerze nienawidzę, mimo, że piękne...

reklama
O i super, chyba je widziałam w Lidlu. Netto nie kojarzę jakoś w mojej okolicy...
Hand made... zazdroszczę :tak: Jestem antytalencie do tego, nawet guzików sama nie przyszywam :zawstydzona/y: A likier dla mamy i teściowej to super pomysł, na święta jak znalazł :-) W kuchni sobie radzę, nalewki zrobić też mogę. Nulini jakie robisz ?

Ja używam dokładnie tych z Lidia tylko w Pl inna szata graficzna, czasem robią promocję i wrzucają 100szt i cena 4,99 zawsze :-)
Nulini ja dla dzieciaków już zamówiłam a dla reszty zrobię pewnie pierniczki i ładnie zapakuje

Ja o prezentach na święta jeszcze nie myśle- zamówiłam tylko prezent na Mikołaja dla Niny- na razie kwestia wyprawki.
Mąż wrócił ze szpitala i robimy zakupy:-)zamówiliśmy materacyk do kołyski, adaptery do wózka, wybraliśmy fotelik samochodowy- jutro po niego pojedziemy. Jutro planuję pokupować rzeczy na Allegro i może w Rossmanie. Umówiłam się też w końcu z koleżanką od której mam odkupić część ubranek dla Jagody. W ogóle ogarnęłam to co już mam i wyszło mi, że mam mnóstwo bodziaków z krótkim i długim rękawem na rozmiar 62 a na 56 prawie wcale. Z kolei pajace to mam tylko na 56 a na 62 wcale.... więc trochę zakupów mnie jeszcze czeka.
Co do pieluch to ja jedynki i 2 raczej pampery oryginalne, 2 już na wet trochę mam, 1 planuję ze 2 opakowania kupić. Dla mnie Happy były za sztywne, mogą być też Huggiesy.

Ja mam rozne rozmiary. 56 nie mam duzo ale wydaje mi sie ze pojde do szpitala z tym co mam a jak okaze sie ze maly w tym plywa to na szybko cos kupie. Bo wkurze sie jak kupie a on bedzie duuuuuzy ;-)

reklama
To ja dzisiaj podczas prasowania stwierdziłam, że 62 mam może 2 body i kilka pajacy, które niby są 62, ale bardziej pod 68 podchodzą.
Ogólnie wszystko 56 i 62 muszę kupić.
W czwartek u nas w jednym lumpku ma być dostawa to może się wybiorę, bo podobno tam często rzeczy dla małych dzieci są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry