• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mmm... ja mam aż za dużo zarąbistych lumpków, na szczęście tylko do jednego zajeżdżam po drodze najczęściej, inaczej bym zbankrutowała :-p
Nulini ja mam koleżankę świetną w nalewkach i likierach, pyszne robi. Wieczorem do niej zadzwonię, niech mi wrzuci jakieś przepisy, to się podzielę ;-)

edit

Rozmawiałam z koleżanką od nalewek i likierów, mówi, że likier to szybka robota, a z nalewką to już gorzej, trochę nie sezon na owoce itd. Do likierów poleciła takie zaprawki zaprawka esencja do alkoholu do wyboru Łódź BIOWIN (4784847338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., powiedziała, że jak będę miała to dać znać, a może i dziś znajdzie chwilę, to napisze co dalej. Można też użyć aromatów i barwników spożywczych, ale to już chyba szkoda zachodu, jak są takie zaprawki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini zrób tak jsk pisze sprite, ja mam właśnie taki plan-upiec i ładnie zapakować ;-)
Ja też mam za dużo betow dla maluszka
.wątpię czy we wszystko zdążę ubrać ;-) Cześć nawet oddaje dziewczynie w potrzebie.

Alecta , Agulqa Happy kupuję na stronie blizejciebie.pl bo u nas akurat teraz tylko na Happy jedziemy u Domi, bo Dada wiecznie mokra i odparza, a Pampers w rozm 5 już wychodzi drogo, nawet w big pakach. Hapy w rozmiarach 1 i 2 są inne od pozostałych. Są mee ega szerokie w porównaniu z Pampersem. Ale wydają się mniej chemiczne od Pampersa czy Dady.

Ja z tych tańszych pieluszek polecam jeszcze Fun&Fit z Rossmana. U nas niestety uczuliły, ale są chłonne i izolują wilgoć od skóry. Teraz mam zamiar je przetestować na nowym dupsku.

Ja ubranek również mam dużo.... za dużo. Co prawda te mniejsze rozmiary już w niektórych przypadkach noszą już widoczne ślady użycia. Ale jeszcze je wyprałam, bo z tego co pamiętam to przy Domi były najwygodniejsze:-D

Unita, aaa, te zaprawki to takie "pójście na łatwiznę", ja pamiętam, że jak ten ajerkoniak czy Baileysa robiłam, to się przyrządzało - coś tam z czymś mieszałam, dodawałam, podgrzewałam, mieszałam i wódka na koniec...

Lay ty już ładnie do przodu jesteś ;-) W szafeczkach poukładane :-) Ja mam najwięcej ciuszków na 62, na 56 trochę, na 68 w sumie niewiele i na 74 mam 2 komplety ale myślę , ze to na jesien będą dobre. W tym tyg kończę prać nasze pranie, bo non stop kosz pełen i zaczynam małego ubranka prać, prasować i układać. Myślę , że w ciągu 2 tyg pokoik cały przygotowany już będzie :-)

Laydeek niezła wyprawka :-)

Ja dzisiaj moje wyprasuje i uloze ładnie bo póki co wypralam i wycisnelam w komode :-P i zobaczymy jak po wizycie prywatnej będzie bo chyba będę musiała po lumpach chodzić szukać małych rozmiarów bo mam wszystko od 56 i to też nie wiele bo nastawilam się że druga dluga jak Nina będzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry