• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

To dzięki za info. Przy Konradzie na początku nie stosowałam emolientów a potem tylko bo ma atopowe zapalenie skóry. Teraz kupiłam Emolium bo było w dobrej cenie.

reklama
Ja nie nie uzywalam do balsamowania bo mala nie lubila. Jak wyszla skaza to kąpalam w Oilatum. Potem do kąpieli mydlo Aleppo zamiennie z Hipp. Bo J&J i Nivea maja chemiczne PEGi. Ale dokladnie co kto lubi a na dzieciach testujemy;p

Alecta wiem wiem :-D ja 100zl to liczylam na szczotke i grzebien, smoczki, jakies waciki, tetre, i inne pierdy. Koszule, staniki, gacie, emolient itp poszly w odstawke poki co ;-)

Jezyk wlasnie wanienke chce sis ł kupic
A rozek lub reczniczek moja sis
Wiec to mi odejdzie ;-)

Kasiek wlasnie ł taki byl
Jak go posmarowali czymkolwiek to tak darl pape jakby go kablem lali
Tesciowa dwa razy uzyla przy nim balsam czy krem i pozniej juz nie bo wstyd na caly blok :-P
Ja tez srednio lubie, wiec mlody ma po kim tego nie lubic :-D
Wiec chyba sila rzeczy kupie emolient jakis, tylko nie wiem gdzie bo w aptekach drogie
A balsamy odpuszcze wtedy

Agulqa ja kupiłam Emolium w SupherPharm ale kiedyś zamawiałam zawsze w aptece Gemini bo mieli najtaniej.

Kasiek zaciekawiłaś mnie tym mydłem Aleppo. Które polecasz dla dzieci? Najlepiej w płynie bo nie lubię kostek :)

Aga no, a te pier.dółki w sumie tyle kosztują :/
Ja jak robiłam na allegro zamówienie to mi wyszło prawie 200 zł z przesyłką, a jak paczka przyszła to się zaczęłam zastanawiać za co to, bo w sumie w porównaniu do ceny to taka bidna była:-D

Alecta no ja wiem o tym wlasnoe
2 smoczki to juz ok 20zl min 15...
Ale ciesze sie ze zamowilam czesc wczoraj w tym blizejciebie bo w sumie tam zamowilam malo rzedzy ale drogich :-P

agulqa ja bym Ci radziła kup sobie te koszule,biustonosze,tetry ,a waciki,czy szczotka do włosów to nie jest coś najbardziej potrzebnego,to moje zdanie ,bo jesteś już w 34 tygodniu i trzeba spojrzeć na to praktycznie :happy: bo bez koszul ,czy biustonoszy będzie ciężko w szpitalu,a bez szczotki da się życ ;-)

Agulqa samej emulsji nie opłaca się zamawiać bo przesyłka 12 zł. Chyba, że robisz większe zakupy. w Supherpharm dałam 31,50 ale widzę, że na allegro podobne ceny :) Co do smoczków to ja zamówię 2 mniejsze i 2 większe co by się przesyłka opłacała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry