• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jeżyk, eeee, no coś Ty, w sensie, że ja taka hetera? :-D:-D:-D A tak na serio to po prostu w naszej obecnej sytuacji nie było innego wyjścia, mąż cały czas myśli, że damy radę wszystko kupić, tylko sprowadziłam go na ziemię, że to już 8 miesiąc, a nie mamy KOMPLETNIE NIC i jak nam przyjdzie nagle z dnia na dzień 1000zł wydać to nie wiem skąd...

reklama
Potwierdzam, że medela jest świetna :-) o reszcie się nie wypowiadam, bo nie używałam.
Nulini 30 pieluch?? Sporo ;-)
Ja ostatnio zdobylam paczkę pampkow newborn Belli, dziewczyna oddawala za free :-) na początek jak znalazł :-D
Qrde czytam was i mam wrażenie, że mi brakuje więcej rzeczy niż myślałam. .jeszcze czekam na tą cholerna paczkę wyprawkowa..oczywiście zero informacji wrrr

Elutka, przy Młodej kupiłam na start 20 pieluch i pamiętam, że często brakowało, jak miała okres ulewania i wszystkie albo w praniu, albo schły... Fakt, że do tej pory nam z 10 zostało, ale dla Młodego chcę nowe :-D A mnie się ostatnio za free trafiły wkładki laktacyjne, majtki siateczkowe, podkłady na łóżko i pampersy do pływania - też laska oddawała :-D

dziewczyny,które rodziły niedawno -czy dają jeszcze w szpitalu po porodzie takie pudełko z broszurami i próbkami ? bo ja z tego pudełka miałam własnie sudocrem ;-)

Do mnie dzisiaj mają przyjść paczki z wyprawką z Allegro, nie mogę się już doczekać:-)
Ja tetry przy Ninie miałam z 10 chyba, teściowa gdzieś znalazła takie grubo tkane właśnie, używałam może ze 3... więc teraz reszta będzie jak znalazł. Flanelowych pieluch ze 3 chyba mam i wystarczy.
Jutro planuję skoczyć do Rossmanna bo kosmetyki i to chyba będzie już wszystko:-)

reklama
Łooo, to u nas tetry szły jak woda, Młoda sporo ulewała, poza tym dobre do wszystkiego, nie zapomnę radości mojego taty, bo tetry najlepsze do mycia szyb w samochodzie, od razu mi dwie zwędził :-D

agulqa, ja też się dłuuuugo zbierałam no i dopiero dzisiaj wygrałam negocjacje :-D

Paczki też dostałam w szpitalu, dwie i później co jakiś czas do domu przychodziły próbki obiadków, kaszek, mleka, łyżeczki, etc. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry