• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja mam 6 białych i 3 kolorowe. Z chłopakami miałam jeszcze mniej. No ale jak pisaalam moi w ogóle nie ulewali, ładnie bekali i.... Starszy morde darl a młodszy szedł grzecznie spać. Teraz im się pizmienialo :P

Fajna ta butelka Tommy teppee.

to moi obydwaj ulewali,ale Antek bardzo,aż chlustał,później się okazało,że alergik
a darli się obydwoje:baffled: mieli kolki i nie "lubieli" spać,może to trzecie sie nad matka zlituje,a jak nie to przynajmniej wprawiona jestem :-D

Ł ponoc ryja darl jak go czyms smarowali lub ubierali. A jak wystawili ryja na dwor to od razu spal.
Ja za to bylam kochana, zadnych dziwnych scen poza uwaga skarpetkami i rajstopami i butami
Jak czulam jakies szwy na palcach u stop to kur.wicy dostawalam
A buty jak tylko lekko dotykaly to byl bunt i wolalam na boso chodzic
Nie dalam sobie zalzoyc
No i jak poszlam do przedszkola to tam aniol a w domu rogi rosly :-P

Jezyk ola bekała jak stary a i tak ulewała :/ ale nigdy nie zapomnę pierwszego ulania, w domu pierwszego dnia dałam jej cyca (to był ostatni raz) i po jakimś czasie ulała a tam mleczko i krwi od chu.ja. Ja od razu trzeźwe myślenie i patrze na suty a z nich krew cieknie na wkładkę wiec juz wiedziałam skąd to, ale Tomek... Myślałam że zemdleje, rozplacze się i kit wie co jeszcze krzyk, dramat, co robić, wiec ja byłam "opanowany ojciec" a T "rozhisteryzowana matka" :P ale fakt faktem straszne to było, ta wyrzygana krew :(

własnie kurier przywiózł mi laktator Canpol :happy: jak G nie będzie chciał cycka to mu nie daruje i będzie pił moje mleko z butli,chociaz 6 miesięcy,bo chłopcy byli krótko karmieni,więc moze teraz sie uda ;-)

Bada jaki zamowilas? Ja zamówiłam easystart elektryczny wydaje się być fajny :P
Stachu id początku będzie z butli moje mleko pił, nie pozwolę by znów dziecko tak mi cycki zmasakrowalo że zamiast mleka leciała krew ciurkiem ;(

No właśnie ja go kupiłam bo w necie naczytalam się wiele dobrych opini i w rankingu jakimś miał 4te miejsce bo pierwsze dwa madeli za prawie 500zl potem avent za 350zl i potem był właśnie ten a on max 150zl czy nawet mniej i pisali ze porównywalny z tymi drogimi. Jestem ciekawa jak się sprawi u mnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry