• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

bada, te tańsze tetry takie się robią. mam po młodym takie sprane i teraz też dokupiłam 5 szt. białych tanich i widzę, że to będzie to samo. ale tak jak piszesz-ja mam to tylko do przecierania. bo lepsze jakościowo mam kolorowe.

reklama
Bada ja nie wiem co oni porobili z tymi poieluchami ale są tragiczne! Szukałam długo takich dobrych tetrowych jak miałam przy oli a to co teraz oferują to kuźwa można przez nie patrzeć, cienkie i ze słabym splotem. Ja je wszystkie po praniu wyprasowalam i prawie wróciło do rozmiaru ale badziewie straszne!

AZA ja też tetry kupowałam u tego co Alecta tylko miesiąc wcześniej gdzieś i dno... Bo reszta wszystko super

też się łudzę,że jak przeprasuje to się trochę"naprawią";-),ale teraz chyba trzeba 5 zł dać za pieluchę żeby względna była,a kiedyś tetra to tetra była jak piszesz

ja kupiłam ostatnio w tesco 5 szt. za 20 zł. i te są super jakościowo. tyle, że właśnie w kolorze: 2 intensywnie różowe i 3 białe w jakieś różowo-kolorowe wzory. były przecenione z 30 paru.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry