• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja wlasnie tez musze te z lidla przetestowac ale mam tam nie po drodze :-)

Sprite a do czego te dzwoneczki potrzebowalas?
A zapach to pol biedy :-) najczescie uzywa sie ich do du.pci :-P

reklama
Elutka, teraz już sama nie wiem, czy my mówimy o tych samych. takie opakowanie bardzo fioletowe z jakimiś kolorowymi dodatkami chyba. aż jutro w lidlu sprawdzę.

alecta, mam 500m do lidla, chcesz coś?

agulqa, mobil nad łóżeczko dla maluszka - takie coś ala karuzelka ;-)

wczoraj przyszła paczka-tetry,Folia do fotelika (nie mam budki),osłonki na piersi,prześcieradło do kołyski,sól fizjologiczna i od razu te pieluchy do pralki,a miałam tam juz białe do przeprania Gniewkowe i wyciągam te pieluchy i koszmar jakiś,***** takie kupiłam,że nie dość,że się zbiegły (na 40 stopni) to jeszcze prawie przezroczyste:-( dobrze,że one tylko do takiego wytarcia,podłożenia bo są koszmarne :-pzakup stulecia

Aza- lozeczko zwykle szczebelkowe, ale podczytujac Was zdecydowalam się na materac Kołos gryka czy jak to tam. W komplecie pościel i wypełnienie i wszystko. Nie ukrywam że cena miała znaczenie. Usiade po śniadaniu na laptopa to wrzuce link bo z tel.nie umiem???

Ja bralam tetry białe i kolorowe z tego linku co Alecta dawała i są ok. Przyszły mi wszystkie rzeczy od niego no i nie mogę narzekać, jest to, co chciałam.

Spiworek super, wanienka jak wanienka i reczniczek do tego. Czekam jeszcze na lozeczko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry