• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Przyszedł materac, laktator, podgrzewacz i staniki :-D
Wszystko działa, jest piękne, nowe i aż mi się chce używać :-D

Tylko staniki w obwodzie za duże, szlag mnie trafi! I tak wzięłam mniejszy obwód, niż zmierzony, a i tak za duży, no ale przynajmniej do spania będą wygodne ;-)

reklama
Ja czekam na paczkę z m.in. Katarkiem :tak:

Zastanawiam się teraz nad koszulami do porodu, bo zostało mi już tylko 6 tygodni do terminu!!! Mam takie tanie z Biedry ale one są zbyt ładne, żeby je po porodzie wyrzucić :sorry: poza tym mają tylko rozcięcia do karmienia, a myslę, że skoro ma być kontakt skóra do skóry to musi być opcja z porządnym rozpięciem. Jakby któraś miałą namiary na tanie i sprawdzone to poproszę :sorry:

Ja muszę zamówić jakieś staniki, ale się zdziwiłam bo obwód mi zmalał pod biustem, tak bardzo że staniki luznawe Sue zrobiły i ten świeżo wyprany i nie wyprany, i w ogóle macice wcześniej czułam wszędzie pod sam biust a teraz pod biustem miękko nic tam nie ma!

Jak to możliwe? Nie ogarniam tego co się ze mną dzieje

reklama
Dzięki. Spróbuję czegoś poszukać

bada świetne są prawda??:-D ale one mimo, że kosztowały 15 zł/szt (kupowałam już w przecenie, po promocji) to są tak wygodne i fajne, że szkoda ich do porodu, potem je sobie założę.

W tym szpitalu w którym chcę rodzić chyba nie dają, koleżanka napisała, że lepiej mieć swoją na wszelki wypadek.

agulqa nie ma głupich pytań! Ja też mam takie różne wątpliwości:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry