• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja się ostatnio zastanawiałam co by zrobili, jakby wyskoczyła do porodu w takiej sexi koronkowej koszuli nocnej hahahaha. chciałabym widzieć te miny :-D:-D

mam szlafrok gruby, więc nawet go nie zabieram. cienkiego nie mam i szkoda mi kasy na nowy, więc nie biorę wcale. trudno. jakoś przeżyję bez.

reklama
Ja tez mam koszule po porodzie i znowu bede w tej samej:) Tej taniej z allegro;p

Agulqa w szpitalu gorąco. Ja swoj cienki polarkowy szlafrok z rekawem 3/4 nakladalam tylko jak szlam pod prysznic:)

Ja mam problem z tym szlafrokiem, w domu mam jedynie taki satynowy.. No a w takim satynowym to do szpitala chyba nie wypada ;) Jeszcze gdzieś mam, ale oczywiście nie wiem gdzie taki gruby polarowy, ale ten z kolei wydaje mi się przesadą... A kupować jakiś to chyba trochę bezsensu.
Ze stanikami to też mam duży kłopot, niby mam dwa do karmienia ale czy będą jeszcze dobre po porodzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry