• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada ja przy oli żadnej trudności nie miałam. A przy chłopcu... Dla mnie to co robiło się przy oli to naturalne ale prxy chłopcu... Do tej pory bawiłam się tylko dorosłymi "siusiakami" :P i nigdy żadnego faceta nie mylam tam :P

Żelka o zgrozo ja dam stachowi latać z ręką w gaciach, nienawidzę jak faceci tak robią :P

Agulqa_b T przerażony, bo nie wie jak wychować syna żeby nie był ani za twardy ani za miękki (choć to powinien mi zostawić bo ten ryczy na reklamach to twardziel ze hej)

reklama
Ja myje woda z mydłem, bo wydaje mi się ze dzieciowi jakoś tak świeżej w tej dupinie, chusteczki zostawiły taki film na tyłku ;)

Dogi małemu chłopcu trzeba pozwolić na majtolenie, bo wtedy sam sobie tego sisiona odciąga i wtedy odwala robotę za starych ;)

Doggi- moi chłopcy nie chodzili z ręką w gaciach. Byli ciekawie co tam mają, to tlumaczylam i mówiłam, że to cześć intymna i nie wszyscy muszą ją ogladac albo patrzeć jak się siusiakiem bawisz. To się nie bawili, nikt nie zwraca uwagi to znaczy że nudne. Spokojnie sama zobaczysz, że z higieną u chłopca o wiele łatwiej niż u dziewczynki. Wiem z doświadczenia jak przez jakiś czas przy chrześnicy pomagalam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry