• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

moi chłopcy też przechodzili moment fascynacji siusiakami miej-więcej w tedy gdy przestaja używac pieluchy,ale nie ma w tym nic złego moim zdaniem,interesuje ich ten siusiak tak samo jak każda inna część ciała,z tym,że przez dłuższy czas była w ukryciu :-D

reklama
Jezyk tylko jesli nie schodzi fizjologicznie napletek, to lepiej zeby sie chlopiec w domu siusiakiem pobawil, niz targac go po chirurgach na zabiegi, bardzo bolesne z resztą, no ale to moja opinia.

Z resztą ja dość liberalna jestem jeśli chodzi o nagość i poznawanie ciała. Jak go interesuje, niech ogląda i pyta, bo kogo jak nie starych. Siusiak rzecz normalna i wstydzić się nie ma czego przecież.

U nas fascynacja siusiakowa przeszla bez echa większego. Nie robiliśmy z tego sprawy i poogladal ile chciał a teraz przestal. Co do napleyka to u nas ostatnio byla akcja na ostrum dyżurze bo mu sie zapalenie zrobiło i trzeba bylo płukac tam ehh nic przyjemnego. Ale teraz dostał masc i juz jest ok.

A nam dzisiaj wozek przyszedl :) jeszcze gondole musimy dokupić ale starszak sie w wozku zainstalowal.

Załączniki

• 1418149099521.jpg
    1418149099521.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 78
Zelka- ale tak jak pisalam, my nie robilismy z tego tajemnicy, wytlumaczylismy itp. Do tej pory nagość jest u nas czymś normalnym, jak się kąpie a Cypek coś chce to po prostu wchodzi do mnie.
Moi nie grzebali w majtkach i nie musieliśmy chirurgicznie zajac się napletkiem. Najpierw robilismy to my, a potem oni sami podczas wieczornego mycia.

Ja pamietam ze na początku tez sie balam obslugi chlopca ale w sumie to chyba faktycznie prościej niz z dziewczynką. Tam tyle faldek do wyczyszczenia, latwiej coś przeoczyć

gosiane, pasuje jak ulał :-D

U nas nagość to też nie tabu, z Młodą nie raz się kąpię czy ja, czy mąż, Młoda czasem do mnie podbiega i rzuca "pokasz cycka" i śmieje się z sutków :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry