• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa potwierdzam, że 6pak chusteczek pampers można kupić za 25 zł. Ja kupowałam w Carrefourze, Rossmanie. trzeba polować, podobnie jak z pakami pieluch Pampers, bo czasem wychodzą taniej niż Dada jak jest dobra promocja. Ale paki chyba od rozm. 3 są dopiero.

Doggi piękny wózek.

reklama
Ja ogolnie Lubie do lumpow wchodzić, ale nie mam umiejętności szukania, czasem można znaleźć nie źle perełki, ale jakoś ja nie potrafię, choc kiecke Zosce kupilam tam ładna.

A jak już się chwalimy to jak kupilam wczoraj Zosce coś takiego

Załączniki

• 1418331501890.jpg
    1418331501890.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 76
a więc tak, złożyłam wózek jestem bardzo zadowolona, zdjęcia wrzuce jutro bo narobiłam przy tym takiego bajzlu, że aż wstyd :P a nie mam siły sprzątać dziś już :)

MomyTiger ogarnęłam ta budkę, łatwizna, hjak coś to pisz będe podpowiadać ... sprytny jest ten wózek, bez instrukcji go ogarnełam, chociaż jedną rzecz rozmontowałam i dopiero zakumałam o co chodzi w niej :-D:-D

AZA ja chciałam chłopczyka, tzn do usg w którym mi powiedziano, że dziewczynka to ja cały czas po cichu myślałam o chłopcu. Ale teraz już nie wyobrażam sobie chłopaka:)

reklama
Jenn200818 super. Ja nie ukrywam, że byłam wtedy zawiedziona troszkę, jakoś mi się ubzduralo, że będzie chłopak. Bo nie zbrzydlam itp ot takie ludzkie gadanie. Ale teraz Zochy bym nie zamieniła na chłopaka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry