• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dagi u was z tego co wiem sa super lumpy :-P ale co z tego skorlcw primarku tez ceny zarabiste
Grzech nie kupowac :-P
Ciuszki super

Ja cale zycie chcialam miec coreczke
A jak z ł srrzelalismy to ze na pewno Robsonik
I teraz jakos sobie nie wyobrazam miec coreczki :-P
Synus mamusi :-)

reklama
Agulaq_b nooo ubrania są rozkoszne i śmiesznie tanie. Nawet w innych sklepach niż primarku, w nexcie, gap'ie czy nawet w tesco. W ogóle rzeczy dla dzieci są tanie, tańsze niż w Polsce mówię o ubrankach, kosmetykach, pampersach. Natomiast jeśli chodzi o wózki, pościel i lozeczka to w pl taniej.

Noo aqulaq_b nie wątpię. Ja znalazłam w h&m ostatnio te bodziaki, z geterkami i czapeczka co któraś z dziewczyn wrzucała to kupilam od razu trzy tylko rozmiary większe bo w pl 39zl a tu 5f ;)

Ja miałam nadzieję, że Tosia będzie chłopcem, zawsze chciałam pierwszego synka, żeby był starszym bratem, ale w sumie od samego początku czułam, że jednak dziewczynka, no i wyczułam bezbłędnie.
Natomiast zawsze bardzo, bardzo, bardzo chciałam mieć parkę, a w tej ciąży na początku ni cholery nie czułam, czy chłopiec czy dziewczynka, dlatego jak już na pierwszych prenatalnych ginka dała niemalże 100% gwarancji chłopaczka, to nie posiadałam się ze szczęścia :-D

To ja nigdy nie rozumiałam co fajnego w parkach jest, dalej nie kumam.zawsze chciałam albo jedno albo drugie bez mieszania. Bo wiem jak super braćmi są Mój T i P, którzy oglądając mój brat niedźwiedź rycza bo to o braciach jest :P o ja np z moją sis tez jak bff pomimo 4ech lat między nami, za to ja i mój brat czy moja sis i nasz brat dno kompletne.....

Ja mam dwóch braci i ze średnim się zawsze super trzymałam, a młodszego gnębiliśmy, dopiero później, jak ja już "dorosłam" do swojego towarzystwa, bracia zawiązali komitywę :-D

Dagi ja mam teraz juz sporo ciuszkow ale jak jestem w lumpku to i tak ogladam te od 74 w gore :-P

Ja z sis zawsze sie zarlam o wszystko i tak jest do dzisiaj
Tylko jakby ja ktos chcial skrzywidzic to murem stane i ona za mna tez
Ale tak w ogole dogadac sie niemumiemy

reklama
Ja zawsze chciałam mieć parkę i teraz nie brałam innego scenariusza pod uwagę :)))) Córa miała być za pierwszym razem i niestety moje plany w obu ciążach nie wypaliły. Nawet Konrad ma na mnie focha bo chciał siostrę :)))) Wiem jednak, że będzie im łatwiej bo będą w jednym pokoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry