• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Marcioszek ja nawet połowy tego co Ty nie mam.

Uwaga!
Wlasnie zamówiłam pościel, prześcieradła i wypełnienie dla Lilki :D
Muszę więc jeszcze tylko jakieś ubranka na 62 wzwyż dokupic i mogę rodzić:P

reklama
Marcioszek, wow! pewnie i tak nie zdążysz prać, bo zanim Ci sie uzbiera pranie, to dziecko już dorosnie do większego rozmiaru :-D

alecta, którą kupiłaś w końcu?

mi sie marzył mobil do pokoju niemowlaka. przy młodym nie wyszlo. za to teraz się dorobiłam ;-). tylko coś źle sklepiłam patyki, bo nie trzymaja równowagi. muszę poprawić :dry:
WP_20140730_006.jpg

Załączniki

• WP_20140730_006.jpg
    WP_20140730_006.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 83
sprite super
juz wiem jakie patyki daly Ci tak w kosc ;)

boshe ja zaczynam wierzyc w ludzi ;p
stwierdzilam ze postaram sie wykorzystac moja ciaze ;p
zamowilam polki do Robsona do pokoju, swiadoma tego ze koles ma 15dni roboczych na wysylke, ale wczoraj napisalam mu maila :D
"Witam, zamówiłam u Państwa półki wenge szerokie na 15cm i białe szerokie na 25cm. Wiem doskonale, że przybliżony czas realizacji to 14dni roboczych (od pon do pt). Byłam tego świadoma podczas zakupu ;) Jednak chciałam zapytać jak szacujecie Państwo teraz czas? Czy jest możliwość, że półki zostaną wcześniej wysłane? Jestem w 9mcu ciąży, półki są do pokoju maluszka i po prostu ułatwiłyby mi życie w ten ostatni czas ;) Uzbroję się jednak w cierpliwość jeśli będę musiała czekać na nie aż 3tygodnie. Mam jednak nadzieję, że uda się szybciej ;)
Pozdrawiam,
Agnieszka"
Wielkie było moje zdziwienie jak weszłam dziś na maila, patrze a tam:
"Witam
Postaram się Pani wysłać półki we wtorek, w środę powinny dotrzeć. Nie dam rady szybciej, niestety sam byłem zmuszony z powodów osobistych do przerwania pracy na 3 dni, jutro wracam i odkopuję się z zaległości. Pani wiadomość odczytała moja żona, i zostałem że tak powiem zobowiązany do jak najszybszej realizacji :)
Pozdrawiam, życzę wszystkiego dobrego.
Adam"

normalnie kocham takich ludzi :D
poza tym dzis na zakupach w polo pani otworzyla dla mnie kase, chyba sie przestraszyla ze jej urodze bo podbrzusze tak ciagnelo ze szok, przez reke mialam przewieszony pelen koszyk zakupow a w drugiej rece jeszcze duza pepsi ;p
normalnie święta idą czy jak?! :P

ps jeszcze dostalam maila ze prezent dla Ł dzis wyslali :D
juz chyba w tych dobrych wiadomosciach nie przeszkadza mi to, ze ł do torunia pojechal a mlody tak sie odpycha od zeber i wciska wtedy glowe na dol ze nie wiem jak sie nazywam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry