• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja zawsze chciałam mieć parkę i teraz nie brałam innego scenariusza pod uwagę :)))) Córa miała być za pierwszym razem i niestety moje plany w obu ciążach nie wypaliły. Nawet Konrad ma na mnie focha bo chciał siostrę :)))) Wiem jednak, że będzie im łatwiej bo będą w jednym pokoju.

to wiadomo dlaczego Konrad ma tego focha - przez wspólny pokój ;)

reklama
Agulaq_b nie chciałabyś widzieć ile ja mam.....toc to przesada. Ostatnio liczyłam wszystko to powiem Ci, że jestem nienormalna i mówię tu o tym najmniejszym rozmiarze, a i tych od 3-6 czy 6-9 tez mam sporo.

dagi to normalne w pierwszej ciąży ... z resztą teraz jak córe mam mieć to też mnie szał zakupowy dopadaszczególnie jeśli cghodzi o ciuchy, ale bardzo mało kupiłam rzeczy nowych, większość od mam z grup z fb :) bo na nowe mym nie wyrobiła :-D

ciuchy.jpg a jeszcze mam cała taką wielką siate z toyzrus zapakowaną (tyle ze wszystko to ciuchy od 0 do 12 mcy, plus sporo pudeł po pakach pampersa z ciucghami po synku do przebrania :O)

Załączniki

• ciuchy.jpg
    ciuchy.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 82
ja mam dwóch braci jeden starszy o 10 lat - w patrzona w niego byłam od dziecka ;) , drugi młodszy o 5 lat - z tym to wojny toczyliśmy, dopiero jak on dorósł to się jakoś dogadujemy..

i od zawsze marzyłam o pierwszym synku :) i od początku czułam że będzie chłopiec - choć dla mnie nie ważna płeć najważniejsze by zdrowe dzieciątko było :)

Ja mam siostrę młodszą o 15 lat, to duża różnica, dopiero zaczynamy się dogadywać. I cieszę się, że Nina też będzie miała siostrę.

Znalazłam wczoraj w szafie moje staniki do karmienia z pierwszej ciąży, w sumie mam 2 takie na noc białe i 3 takie ładniejsze na dzień (2 czarne i jeden biały). Więcej nie będę kupować, mam nadzieję tylko ze będą pasować. znalazłam też koszulę do karmienia jeszcze jedną, w sumie są 4:-)

Ja też mam bardzo dużo ciuszków, ale prawie wszystko dostaliśmy. Kupiłam może 10 sztuk. W szafie mam ciuszki tylko do rozmiaru 62. Reszta pochowana w kartonach. Mam jeszcze bardzo dużo na rozmiar 68. Na razie jeszcze nie kupuję większych, bo może też dostanę i wtedy na pewno tego nie wynosi :-) Mój się śmieje, że nie musimy prać przez pierwsze 3 miesiące tyle tego jest :-)
10847920_10203493511644011_7328356064207135568_n.jpg

Rzeczywiście sporo nam się tego uzbierało. Na szczęście do poprania i wyprasowania została tylko pościel, ale to zrobię na początku stycznia, jak będę rozkładać łóżeczko. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry