• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Dziewczyny, pościele świetne!!

Ja dzis kupiłam ubranko z minnie. Nie mogłam sie oprzeć!!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1418406991.024231.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418406991.024231.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418406991.024231.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 72
A powiem Ci kochana, że to bardziej fiolet :) Ale faktycznie ładnie sie prezentuje.
Za tydzien w piątek ściągam juz paznokcie. Jedynie stopy bede robić. No qrde w szpitalu trzeba jakoś wyglądać!

Aaaa!!! Właśnie sobie przypomniałam, że nie kupiłam sobie skarpetek do szpitala!!! A dzis byłam w CH!

LayDeeK ja tam nic nie ściągam, skroce moje do naturalnych rozmiarów i jakiś delikatny kolor żeby ordynatora nue drażnić ale całkowicie ich nie zdejme ;) w razie powikłań i konieczności cc stopy będą bez niczego, i tak nie widać bo skarpety na nogi zakładam ;)

Ja jednak zdejme. Ale nie ze względu na szpital tylko ze względu na dziecko. Nie mam obycia z takimi malenstwami, wiec nie chce przypadkiem paznokciem gdzies zadrapać. Skarpetki tez bede mieć ( jak kupie nowe ), ale stopy lubię mieć zrobione. No i chciałabym w trakcie porodu do wanny wskoczyć. W skarpetkach raczej się nie uda :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry