• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

W sumie macie rację, zawsze wtedy takie większe dziecko lepiej przyswoi przyjście na świat małego "rywala" :-)
Dobrze, że ja nie mam takiego problemu… chociaż gdyby się tak zastanowić, to mój A jest trochę jak dziecko. Jak zobaczył kocyk minky który wczoraj do mnie dotarł, to stwierdził, że on pod nim się nie zmieści i że dziwny taki kocyk i że dlaczego jemu nic nie kupiłam :-D Matko boska.. mężczyźni.

reklama
Doggi pistolet to wbrew moim przekonaniom ;)

Szprajt zapraszamy do nas mamy chyba prawie wszystko z Tomka :P

Nie wiem co kupic. Tymko ma sie zastanowić i przez pępek powiedziec kAlutce ;)

Sprite ja mam w planie coś kupić dla starszaka i dać jak wrócę że szpitala :-) ale jeszcze nie wiem co.
Bada to dobrze, że jak przychodzili goście to z prezentem i dla starszych..ja dam do zrozumienia żeby przynajmniej głupiego lizaka przynieśli :-D
Kasiek ja właśnie tak chce zrobić, że dzidzius przyniesie coś dka starszego brata ;-)
Dziewczyny wózki super :-)
Ja mam mojego starego x landera xa w kolorze Europa z którego byłam zadowolona plus starszy model Brio który jest genialny! Ma świetną amortyzację i wręcz płynie się tym wózkiem. .i coś czuję że jego głównie będę używać mimo sporych gabarytów. Poza tym gondola w nim ma wygodniejsze uchwyty do przenoszenia.
Mi wciąż zostały tylko tetry do kupienia tak to reszta jest

Dziewczyny ktore macie juz suszarke lub planujecie kupic
Ktoras z Was kupila lub planuje pralko-suszarke czy kazda tylko osobno suszarke?
Po nowym roku chcemy kupic z ł
Ale wlasnie pralko suszarke i nie mam pojecia jaka, za ile i na co zwracac uwage

reklama
Pralko suszarkę nigdy!!!! To bieda niestety! Po pierwsze opinie w necie mówią same za siebie i poza tym gadałam z majstrem od pralek z serwisu Whirlpool i tez mówi ze szkoda siana bo efekt tragiczny i awaryjne sa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry