• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Aqulaq_b dzięki są te medela tu też wiec poczytam sobie opinię tych trzech i kupie któryś na pewno.
Canpol spoko tyle, ze tu nie ma.
Ja nie wiem czy zamierzam korzystać czy nie, ale wolę mieć w razie jeśli nie będę używać to mogę sprzedać.

Ja tez wszystko wrzuciłem do sterylizatora. Smoczki, butelki, pojemniki na mleko, ale pewnie jeszcze to raz zrobię.

Poczytałam opinie, porownalarm ceny i chyba wybrałam swojego faworyta:p

Medela przy cenie kolo stu funtów, jest uboga, tzn laktator, ładowarka, 10woreczkow na pokarm, maść na sutki i wkładki laktacyjne....a u opinie średnie tj. ze jakiś tam silniczek w nim jest bardzo awaryjny itp.

Tomme tippe odpadł w przebiegach

Wiec wybrałam dr Brown:)

Ostatnia edycja:
Dagi ja np nie kupuje
Ale to dlatego zw teraz brak siana a przez to ze chodzilam do skzoly rodzenia to w razie w polozna przy nawale pozyczy mi elektryczny z medeli na kilk dni
Jak mi sie spodoba to kupie
A jak mie to bede myskala o jakims innym bo jesli bede miec mleko to planuje odciagac

Jasne, że tak jak masz możliwość to dlaczego nie. Ja jeśli będę miała pokarm to będę odciagala tylko w razie potrzeby ewentualnie później jak juz wrócę do pracy. A tak to cyckiem będę karmiła.

powiem Wam,że warto od czasu do czasu dać mleko z butelki ,bo mam teraz przykład w rodzinie,Alicja ma 3,5 miesiąca i cały czas cycek i szwagierka chciała sobie spokojnie na zakupy świąteczne jechać zostawiła małą z naszą teściową i był taki ryk,bo ona nie chciała z butli mleka mamy i trzeba było wracać do domu:-p

Bada- masz rację, ale u mnie chłopaki za chiny nie chcieli i był problem jak trafilam do szpitala a Cypek miał 7 miesięcy i nagle został bez cyca. Piotrek mu w nocy kaszke gotował i dał radę, po trzech nocach już był oduczony nocnego karmienia ;) Teraz będziemy też próbować żeby mały jadł z butelki i zobaczymy jak pójdzie.

reklama
A ja musze sie pochwalic bo dzis przyjechala pierwsza czesc wozka czyli fotelik i spacerowka
Laski! Dla mnie sa piekne :-D
Wogole mega zadbane, czysciutkie
Nawet ł stwierdzil ze jak nowki wygladaja :-)
Czekam na gondole i stelarz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry