• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja nie oskarżam tylko mówię żeby trochę poczytać. Ja kupie fotelik taki, inny kupi inny. Każdy ma wolna wolę. Jednak zanim coś napiszę to sprawdzę. DLA MNIE fotelik jest czymś najważniejszym a nie dodatkiem do auta.... Wolę sobie od gęby odłożyć a kupić coś sprawdzonego. Przeraża mnie po prostu jak ludzie kupią foteliki np. hipermakecie czy pierwszy lepszy bez sprawdzenia co kupują. Nie pisze o Was tylko ogólnie o ludziach których znam i wiem jak do tego podchodzą. Każdy postępuje jak uważa ale życie dziecka jest na pierwszym miejscu i tyle. Czemu tu wszyscy biorą wszystko do siebie? Przecież forum jest po to aby wyrażać opinie i każdy ma do tego prawo... Jeszcze raz: Nie pisałam tego o Was tylko ogólnie....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny Jezyk ma rację, dyskusja zrobiła się nieprzyjemna. Myślę, że każda z nas jest dorosła, zna swój zasób portfela. Wiadomo, że każdy może mieć inne zdanie więc to uszanujmy.

JEZYK - ja ogólnie lubię Perfecte :tak: a mam bardzo wrażliwą skórę więc nie każdy krem mi podchodzi ;-)

:-) ale mamy same waleczne babeczki :-D ja też jestem długo na forum ale akurat zaczynałam jako rasowa "gówniara" więc takie spiny to pikuś hahaha :-p co za akcje tu przechodziłam to fiu fiu ;-) jednak z wiekiem człowiek nabiera trochę dystansu i spokoju :-) najważniejsze to umieć się dogadać niech każdy sobie wyraża swoje zdanie od tego jest forum żeby dyskutować ważne żeby to była dyskusja na odpowiednim poziomie i nie raniła nikogo ;-)

Jezyk ja ogólnie to zawsze zwykłego balsamu używałam. I właśnie zastanawiam się czy obeznane kosmetycznie mamy widzą różnice pomiędzy zwykłymi balsamami a tymi dla ciężarówek. Mówię tu o takim przeciętnym przedziale cenowym.

reklama
Tasia ja w poprzedniej ciąży używałam tylko balsamów dla kobiet w ciąży. Owszem nie mam rozstępów ale ile dzięki kremowi a ile dzięki genom to nie wiem. Teraz kupiłam Palmers i nie jest taka cena tragiczna bo coś ponad 20 zł a o pinie w miarę.

Jezyk ja do twarzy tylko z Avonu używam więc nie pomogę :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry